GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Gaz Metan - Dinamo » „Câinii” caută prima victorie după mai bine de două luni! 3 ponturi oferite de tipsterii GSP

Articol de - Publicat joi, 14 octombrie 2021 22:42 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 09:44

Gaz Metan Mediaș și Dinamo se întâlnesc vineri, de la 20:30, în partida care deschide etapa a 12-a din Liga 1. Cele două echipe sunt vecine de clasament în subsolul ierarhiei și au nevoie de puncte pentru a depăși acest start ratat de sezon.

Medieșenii sunt pe locul 14, cu 8 puncte și au bifat toate semnele sub comanda lui Ilie Poenaru. Venit la echipă de trei etape, fostul tehnician al Clinceniului are o victorie (2-1 cu Rapid), un egal (0-0 cu Sepsi) și o înfrângere (1-2 cu CFR Cluj) la debutul său pe banca medieșenilor.

Dincolo, Dinamo e o poziție mai jos, pe 15, cu 7 puncte strânse în primele 11 runde. Mircea Rednic și-a început un nou mandat în Ștefan cel Mare cu o remiză în meciul cu UTA, scor 2-2, după ce „câinii” au condus cu 2-0.

0 victoriiare Dinamo în deplasare în acest sezon

La Mediaș, dinamoviștii vor încerca să spargă gheața în ceea ce privește partidele din deplasare. Dinamo n-a reușit încă să obțină nicio victorie pe teren străin, cele două victorii din acest campionat fiind obținute din piostura de gazdă (3-2 cu Voluntari și 3-1 cu Clinceni).

Mai mult, n-a mai câștigat un meci în Liga 1 de la începutul lui august, 3-1 cu Clinceni.

Dinamo, în avantaj la ultimele directe

Aflate în prezent într-o situație dificilă, cele două echipe stau totuși diferit la nivelul ultimelor cinci întâlniri directe. Dinamo s-a impus de 3 ori, în timp ce Gazul a ars bine de două ori. În sezonul trecut medieșenii și bucureștenii s-au întâlnit în trei meciuri: Dinamo a luat partidele din sezonul regular, în timp ce Gaz Metan s-a impus în meciul disputat în play-out.

Trei PONTURI pentru Gaz Metan - Dinamo:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,70 la Superbet
  • Mai multe goluri în repriza a doua - cotă 2,20 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează