GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

11-le Superstarurilor americane de import

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 14:19

Transferul lui Zlatan Ibrahimovic la LA Galaxy e cel mai mare al ultimilor ani din Statele Unite și rivalizează doar cu cel al lui David Beckham, la același club, din 2007. Betano, operatorul digital de pariuri, vă prezintă un prim 11 ideal al superstarurilor din Major League Soccer.

Eforturile americane de a aduce „soccerul” la același nivel cu sporturi precum baseball, baschet sau fotbal american continuă. Avalanșa de superstaruri internaționale a început după 1994, când Statele Unite au organizat Campionatul Mondial, și continuă până în prezent. Deși formula găsită seamănă cu cea folosită în Golf sau, mai recent, în China, foarte rar se întâmplă ca marii jucători ajunși în MLS să fie doar în vacanță.

Venirea lui Zlatan la LA Galaxy e cea mai recentă într-o serie de mari jucători care trec Atlanticul pe final de carieră. Suedezul a impresionat încă înainte să meargă la vreun antrenament, prin modul găsit pentru a își anunța venirea: a cumpărat o pagină din LA Times pe care doar a scris „Los Angeles, cu placăre.” și a adăugat semnătura sa. Prima apariție pe teren a clarificat, dacă mai era nevoie, că Zlatan nu s-a oprit. Două goluri în derby-ul local cu LA City au adus victoria echipei, primul dintre ele fiind un voleu de la 40 metri.

Ce CV-uri au, însă, cei mai mari 11 fotbaliști din MLS?

Pe Betano.com poți urmări toate vedetele din America! Ai streaming live și peste 100 pariuri disponibile la fiecare meci!

Tim Howard– are 399 meciuri (și un gol!) în 13 ani de Premier League, unde a fost votat în echipa sezonului în 2004. Peste 100 selecții în naționala Statelor Unite.

Gregory van der Wiel– de 2 ori campion al Olandei cu Ajax și de 4 ori al Franței cu PSG, plus o medalie de argint la Campionatul Mondial din 2010.

Laurent Ciman – cel mai bun fundaș din MLS în primele două sezoane acolo, a făcut parte din lotul Belgiei la CM 2014 și EURO 2016.

Ashley Cole– de două ori în echipa anului UEFA, votat cel mai bun fundaș stânga al primelor 20 sezoane de Premier League. Trei titluri de campion al Angliei, o Ligă a Campionilor, o Ligă Europa și peste 100 meciuri în naționala engleă.

Bastian Schweinsteiger – „motorul” naționalei Germaniei peste 10 ani, cu 121 selecții. Are peste 20 trofee câștigate, cele mai importante fiind Mondialul din 2014 și Liga Campionilor din 2013 cu Bayern.

Carlos Vela– 66 goluri în 218 meciuri pentru Sociedad în La Liga și 18 în 63 în naționala Mexicului, unde va fi titular și la Mondialul din Rusia.

Sebastian Giovinco– finalist la EURO 2012 cu Italia și 9 ani la Juventus, cu care a fost de două ori campion. Votat în echipa sezonului în MLS în toate cele 3 sezoane petrecute acolo.

Giovani dos Santos– crescut de La Masia, mexicanul a jucat pentru Barcelona sau Tottenham dar singurele trofee au fost cu naționala Mexicului, unde a depășit suta de selecții.

Clint Dempsey– golgheterul all-time al Statelor Unite, cu 57 goluri în 141 meciuri. A jucat în Premier League, la Fulham și Tottenham, iar cu primii a ajuns în finala Europa League din 2010.

Zlatan Ibrahimovic– peste 30 trofee la nivel de club, din care lipsește doar Liga Campionilor. Golgheter la Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG și Man United, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume ai ultimilor 10 ani.

David Villa– campion european și mondial cu Spania, fiind golgheterul all-time al Furiei Roja. 186 goluri în La Liga, 3 campionate câștigate și o Ligă a Campionilor.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
stelistul1
stelistul1  •  13 Aprilie 2018, 15:14

Este aproape imposibil sa te uiti la meciurile din MLS. Nu faci fotbal cu vedete de la sectia de geriatrie implantate pe langa jucatori de sector.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează