GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

4 modele de televizoare Philips pe care să urmărești Cupa Mondială din Rusia

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2018 16:40

Cupa Mondială reprezintă cel mai mare eveniment sportiv din lume, iar ediția din acest an se află în plină desfășurare. Până acum am avut parte de o competiție plină de farmec, surprize, răsturnări de scor și povești care ne-au făcut să iubim și mai mult Cupa Mondială.

Din fericire, ne mai așteaptă încă două săptămâni pline de fotbal, timp în care cele 16 echipe rămase în competiție vor visa la clipa în care vor ridica trofeul.

Magia este la ea acasă în Rusia, iar fiecare fan al fotbalului trăiește cu sufletul la gură fiecare secundă a fiecărui meci. Întreaga planetă îi urmărește la lucru pe Neymar, Messi, Cristiano Ronaldo, Mbappe sau Modric, dar tu poți urmări superstarurile la lucru într-o atmosferă cu totul specială, alături de televizoarele Philips.  

De ce sunt speciale televizoarele Philips?

Unul dintre motive ar fi, cu siguranță, Ambilight. Tehnologia exclusivă Philips extinde imaginea de pe ecran pe pereții încăperii oferind o experiență vizuală incredibilă, aducându-ți meciul direct la tine în sufragerie cu o simplă apăsare de buton. Un alt motiv ar fi procesorul de imagine P5 care transformă conținutul video în imagini de o calitate excepțională. Design-ul este un alt punct forte al televizoarelor Philips,  aspectul vizual fiind unul care se face întotdeauna remarcat. De asemenea, sistemul de operare Android prezintă o interfață foarte prietenoasă, este fluid și permite instalarea aplicațiilor create special pentru televizoare.

Ce modele vă propunem:

Philips 55POS9002, diagonală de 139 cm.

Este un OLED cu imagine spectaculoasă și design pe măsură.

Are rezoluție 4K Ultra HD, deține procesorul de imagine Philips P5, este dotat cu Ambilight, HDR Perfect și sistem de operare Android TV.

 55pos9002

 

Philips 50PUS6262, diagonală de 126 cm.

Este un televizor LED cu un preț rezonabil, care se bucură de caracteristici precum rezoluție 4K Ultra HD, procesor de imagine Pixel Precise Ultra HD, Ambilight, HDR Plus și funcția Smart TV.

 50pus6262

 

Philips 43PUS6162, diagonală de 108 cm.

Este un model LED cu rezoluție 4K Ultra HD, procesor de imagine Pixel Precise Ultra HD, HDR Plus și deține funcția Smart TV.

 43pus6162

 

Philips 43PFT4112, diagonală de 108 cm.

Este un model accesibil, LED, cu rezoluție Full HD, procesor de imagine Digital Crystal Clear și USB Media Player.

 43pft4112

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close