GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

A câștigat o mașină Tesla și a devenit superstarul Naționalei Inspiraților la Fortuna

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 12:52

Fortuna i-a îndeplinit visul lui Marian Albu. În vârstă de 31 de ani, Marian e marele câștigător al campaniei "Naționala Inspiraților" și va conduce o mașină Tesla.

A primit cu entuziasm provocarea lansată de Fortuna, aceea de a-și înscrie biletele pe care a ales cel puțin unul din cele 12 tipuri de pariuri incluse în Campanie. A intrat în tragerea la sorți finală cu multe șanse. "M-am înscris cu multe bilete, atât online, cât și în agenție", a povestit Marian.

De profesie jurist, e pasionat de sport și urmărește cu mare interes meciurile de fotbal. Din acest motiv, ideea de Națională a Inspiraților l-a atras foarte mult. A luat și o decizie fermă după câștigarea marelui premiu: "Mi-ar plăcea ca primul drum pe care-l voi face cu această mașină să fie la un meci al echipei naționale de fotbal a României".

În campania care a luat startul la 9 noiembrie, Fortuna a mai oferit prin tragere la sorți 99 de trotinete și 11 scutere. Lui Marian Albu, din Slatina, pariurile live la Fortuna i-au adus o mașină Tesla. Nu doar a prins primul "11" în Națională, a devenit superstarul echipei. Poate spune acum mai mult decât că privește spre viitor cu optimism: e mândru că va conduce o mașină a viitorului.

Cum un astfel de premiu îți stimulează imaginația, superstarul Naționalei Inspiraților a glumit: "Am prize destule prin casă, dar nu speciale pentru această mașină".

Pe final de 2018, Fortuna i-a îndeplinit un vis lui Marian Albu și pregătește pentru 2019 multe alte surprize jucătorilor pasionați.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează