GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Anglia, Spania, Italia - cate un meci pe etapa, analiza expertilor la pariuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 16:35

Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet, nu lipseste nici in aceasta saptamana de la intalnirea virtuala cu fanii fotbalului de calitate din cele mai tari campionate nationale din Europa. Este vorba evident despre Anglia, Spania si Italia, tarile care domina fotbalul de tip "spectacol" inca de la aparitia acestui sport. Analistul agentiei a selectat cate un meci din fiecare campionat, analizand perspectivele si oferind idei celor pasionati de pariuri sportive.

 

"Leicester - Liverpool este un meci intre doua echipe aflate in declin de forma. Gazdele au castigat un singur punct din ultimele 3 etape, interval in care au intalnit, este adevarat, doua candidate la titlu - Chelsea si Manchester United. De partea cealalta, "cormoranii" nu au convins in ultimele doua meciuri, afectati probabil de infrangerea usturatoare cu Manchester City", subliniaza Ilie Dumitrescu.

Leicester - Liverpool este programat in etapa a 6-a din Premier League, pe 23 septembrie 2017, de la ora 19:30, pe King Power Stadium. Leicester a inscris in cele 2 jocuri de pe teren propriu, in timp ce Liverpool in 2 dintre cele 3 jucate in deplasare, deci capata contur pariul pe "ambele marcheaza" - cota 1,64. Va fi o confruntare intre doua stiluri de joc diferite: un 4-4-2 reactiv al lui Leicester si ofensivul 4-3-3 implementat de Jurgen Klopp, la Liverpool, mai spune Ilie Dumitrescu. Cei de la Unibet evidentiaza faptul ca Leicester a evitat infrangerea in 3 din ultimele 4 meciuri in care a gazduit-o pe Liverpool. Acum, "Leicester nu pierde" are cota 1,88.

leicester nu pierde

 

In La Liga, tot in etapa a 6-a, Atletico primeste vizita celor de la Sevilla, pe 23 septembrie, pe Wanda Metropolitano din Madrid. Gazdele au cota 1,65 pentru victorie si sunt favoriti, caci Sevilla are 9 meciuri la rand fara victorie la Madrid, cu Atletico. Interesant este ca in 5 din ultimele 6 partide directe, niciuna dintre cele doua echipe nu a reusit sa fie prezenta pe tabela, iar acum cota pentru "nu marcheaza ambele" este 1,91.

"Atletico - Sevilla este un duel devenit clasic in ultimii ani, pentru podiumul din La Liga. Sevilla nu se simte insa deloc bine la Madrid, unde nu a castigat niciun meci din 2008. Este interesant de vazut ce vor face andaluzii acum, pentru ca trupa lui Diego Simeone are o serie de 5 victorii consecutive acasa, in toate competitiile. Totusi, in ultimele 5 partide de campionat jucate la Madrid, Sevilla a reusit sa scoata doua remize", comenteaza celebrul analist roman. 

victorie atletico madrid

 

Ambasadorul Unibet abordeaza si partida Sampdoria - AC Milan, care se va desfasura pe 24 septembrie la Genoa, in Serie A: "Sampdoria si AC Milan sunt in lupta directa pentru locurile de cupe europene din Italia. Dupa un inceput bun de sezon, Sampdoria ar putea cauta o victorie acasa in fata Milanului, dupa 7 ani de seceta. Din 2010 pana in prezent, Milan a reusit 5 victorii si 3 remize pe Stadio Luigi Ferraris din Genoa". 

victorie ac milan

 

Idei de pariuri: AC Milan castiga - cota 2,05 (in fiecare din ultimele 4 meciuri directe, echipa considerata oaspete a reusit sa se impuna) si peste 2,5 goluri marcate - cota 1,70 (Sampdoria a inscris in fiecare din primele 3 meciuri din acest sezon, in timp ce Milan a marcat in deplasare in toate meciurile jucate in acest an).

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close