GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ARGENTINA - MEXIC: Meci de totul sau nimic pentru naționala lui Messi! Cum poți obține, simplu și rapid, o cotă mărită la 15

ARGENTINA - MEXIC: Meci de totul sau nimic pentru naționala lui Messi! Cum poți obține, simplu și rapid, o cotă mărită la 15
ARGENTINA - MEXIC: Meci de totul sau nimic pentru naționala lui Messi! Cum poți obține, simplu și rapid, o cotă mărită la 15

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 18:52 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 18:54

Argentina și Mexic se întâlnesc sâmbătă, de la 21:00, într-o partidă care contează pentru runda a 2-a a grupei C de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Cele două formații au avut un start încet de turneu final: mexicanii, doar 0-0 cu Polonia, în timp ce Argentina s-a făcut de râs și a pierdut cu Arabia Saudită, scor 1-2.

Văzută drept una dintre favorite la câștigarea turneului, Argentina trebuie să se regrupeze rapid și să părăsească ultima poziție din Grupă. Naționala lui Scaloni e singura cu 0 puncte și are o singură variantă pentru a reintra puternic în cursa pentru calificarea în fazele eliminatorii: victoria! Ultima dată când naționala ”pumelor” a părăsit Mondialul încă din faza grupelor s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani!

Înfrângerea din debut a mai ridicat cotele la casele de pariuri pentru succesul Argentinei, dar Messi și ai săi rămân cu prima șansă la victorie contra Mexicului. Pentru cei care vor să simtă cu adevărat adrenalina unui meci decisiv, Sportingbet oferă o cotă mărită la 15,00 (link aici) pentru un pariu la Argentina - Mexic. În mod normal, pariul ”Ambele echipe marchează și Argentina câștigă” are o cotă de 3,00 în ofertă, dar poți obține o mărire de cinci ori dacă îndeplinești câțiva pași simpli.

Înregistrează-te (la Sportingbet), efectuează o primă depunere și plasează pariul pentru această ofertă la cota existentă, iar apoi bucură-te și de bonusul de bun venit de până la 500 lei. Câștigurile suplimentare le primești la evaluarea pariului (Vezi aici condițiile ofertei).

Toată atenția va fi, din nou, pe Leo Messi! Căpitanul Argentinei e singurul care a marcat pentru echipa națională la 4 ediții diferite de Campionat Mondial. Mai mult, dacă va marca și cu Mexic, atunci Messi își va egala propriul record: va fi la a 6-a partidă consecutivă în care a marcat pentru Argentina.

Cele două echipe naționale s-au întâlnit ultima dată într-un meci oficial în 2010, la Campionatul Mondial. Atunci s-a terminat 3-1 pentru argentinieni care s-au calificat în sferturi. Revenind la mexicani, selecționata ”El Tri” e în criză la ultimele meciuri de la Mondiale: s-au strâns deja 3 partide la rând fără gol marcat pentru mexicani. Dacă n-ar marca nici cu Argentina, Mexic ar stabili un record negativ: fără gol în patru partide la rând de Cupă Mondială.

Și încă un detaliu interesant care să sporească atenția spre pariul de cotă mărită la 15, oferit de Sportingbet: înfrângerea Argentinei cu Arabia Saudită a fost prima după 13 meciuri disputate la turnee mondiale în care ”pumele” nu câștigă în fața echipelor non-europene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează