GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Arsenal, Inter și Chelsea au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 februarie 2024 13:49 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 16:34

Este o duminică specială, ce ne aduce o mulțime de derby-uri, iar 3 dintre partidele zilei au la Mozzart Bet cele mai mari cote din lume!

Arsenal - Liverpool (ora 18:30) cota 2.40

Arsenal pare o echipă în revenire de formă și după două înfrângeri neașteptate în Premier League, cu Fulham și cu West Ham, a bifat două victorii cu Crystal Palace și Nottingham. Acum, trupa lui Arteta are parte de un duel infernal, împotriva rivalei Liverpool. Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în ultima perioadă. La final de 2023, pe Anfield, în campionat, s-a încheiat nedecis, 1-1, iar la început de 2024, în Cupa Angliei, pe Emirates, ‘cormoranii’ s-au impus cu 2-0.

Am pregătit premii în valoare de 10.000 de lei în turneul Spinomenal. Joacă și tu!

În primele 22 de etape, Liverpool a suferit o singură înfrângere, tot în Londra, dar cu Tottenham. Echipa lui Klopp este pe locul 1 și traversează o formă fantastică, reușind să înscrie de câte 4 ori în ultimele 3 partide din campionat.

Mozzart Bet oferă o cotă de 2.40 pentru victoria lui Arsenal!

Inter – Juventus (ora 21:45) cota 1.95

Derby d’Italia are o conotație specială astăzi. Duelul dintre rivale le găsește pe cele două în fruntea clasamentului din Serie A. Inter este pe locul 1 cu 54 de puncte, urmată de Juventus la doar un punct în spate, însa băieții lui Inzaghi au și un meci mai puțin disputat.

Pariază LIVE la Mozzart Bet și beneficiezi de cote mărite la fiecare 30, 50, 60 și 75 minute!

Fiecare formație are câte o singură înfrângere în campionat în acest sezon, iar cele mai bune apărări din Italia, aparțin, evident, celor două. Și clasamentul golgheterilor este dominat de Inter și de Juve: Lautaro Martinez conduce topul cu 19 reușite, argentinianul fiind urmat de Dusan Vlahovic cu 12 goluri înscrise.

1,95 este cota la victorie pentru Inter la Mozzart Bet fiind cea mai mare din lume!

Chelsea – Wolverhampton (ora 16:00) cota 1.67

În ultimul meci din Premier League, Chelsea a cedat fără drept de apel cu Liverpool, 1-4, iar acum albaștrii au de luat o revanșă în fața propriilor fani. Adversarul este unul accesibil, mai ales dacă ne gândim că Wolves a primit și ea 4 goluri în ultima etapă, pe propriul teren, de la Manchester United.

Dacă se impune astăzi pe Stamford Bridge, trupa lui Pochettino ar trece peste Newcastle și ar ajunge până pe locul 9, o poziție care oricum este sub așteptări dacă ne raportăm la investițiile enorme din ultimul timp. De partea cealaltă, în urma unei victorii, Wolverhampton ar trece chiar peste Chelsea, cele două formații fiind vecine de clasament, pe locurile 10 și 11.

Pentru un succes azi, Chelsea are cota 1.67 la Mozzart Bet!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează