GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Asaltul decisiv pentru semifinale în Chelsea – Real Madrid și Napoli - Milan

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2023 22:30 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 22:31

Primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor vor fi cunoscute marți seara, după ce se vor fi disputat meciurile retur în confruntările Chelsea – Real Madrid (0-2 în tur) și Napoli – AC Milan (0-1 în tur).  Cu opțiunea Bet Builder de la Betano poți miza pe mai multe tipuri de pariuri din cele două meciuri de marți în Liga Campionilor, pe același bilet, pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder? 
Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplele de mai jos la partidele de marți seara din ”sferturile” Ligii Campionilor.

Chelsea – Real Madrid (marți, 22:00)

  • Rezultat final – Real Madrid (cota 2.40)
    Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.88)
    Marcator – Karim Benzema oricând (cota 2.18)

Real Madrid a câștigat manșa tur, cu 2-0, și are prima șansă la calificarea în semifinale. Statistica este de partea echipei din capitala Spaniei, care a obținut calificarea în 18 din 19 ocazii după ce obținuse victoria la cel puțin două goluri avans în prima manșă. Chelsea traversează o perioadă extrem de tulbure, cu patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri oficiale. Londonezii au pierdut la final de săptămână chiar pe teren propriu în Premier League cu Brighton, scor 1-3. Real Madrid a marcat în fiecare din ultimele opt meciuri, în toate competițiile, iar în ultimele cinci partide a punctat de câte două ori cel puțin. Karim Benzema a marcat în patru din ultimele cinci confruntări cu Chelsea, inclusiv în meciul tur din urmă cu o săptămână. Ultimele 11 goluri marcate de Benzema în Champions League au fost împotriva echipelor din Anglia. Peste 3.5 goluri s-au marcat în ultimele meciuri disputate de Real Madrid în toate competițiile.

Napoli – AC Milan (marți, 22:00)

  • Se califică – AC Milan (cota 1.75)
    Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.80)
    Total Cartonașe – Peste 5.5 (cota 1.90)

Ambele echipe au remizat în campionat de la meciul tur câștigat de AC Milan pe teren propriu, cu 1-0. Campioana Italiei din sezonul precedent a salvat cu greu remiza pe terenul celor de la Bologna (1-1), în timp ce Napoli a terminat la egalitate fără goluri acasă cu Hellas Verona. Pentru Napoli a fost al doilea meci fără victorie pe teren propriu în campionat, după înfrângerea cu 4-0 suferită chiar în fața Milanului, pe 2 aprilie. Vestea bună pentru fanii celor de la Napoli este revenirea atacantului nigerian Victor Osimhen, jucător care a marcat 4 goluri în cele cinci meciuri de Liga Campionilor disputate în actualul sezon. Absent în ultimele trei meciuri oficiale din cauza unei accidentări, Osimhen a bifat 17 minute în partida cu Verona. În meciul tur arbitrat de Istvan Kovacs au fost acordate nu mai pușin de 9 cartonașe galbene și unul roșu. La retur dreptatea va fi împărțită de polonezul Szymon Marciniak, cel care în șase meciuri de Liga Campionilor arbitrate sezonul acesta a acordat un total de 19 cartonașe galbene și două roșii. Marciniak n-a acordat mai mult de cinci galbene pe meci, însă ținând cont de miza meciului de la Napoli e foarte posibil să fie nevoit să ducă de mai multe ori mâna la buzunar.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile de marți din ”sferturile” Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 23.25, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 232.50 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus, din meciurile Chelsea – Real Madrid și Napoli - Milan, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile din ”sferturile” Ligii Campionilor cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Descoperă-le aici!

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează