GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bayern – Manchester City, o partidă de totul sau nimic pentru bavarezi

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2023 17:25 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 17:27

Învinsă cu 3-0 de Manchester City în meciul tur, echipa germană Bayern Munchen va încerca, miercuri seara, de la ora 22:00, o revenire spectaculoasă în tentativa de forța calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. În paralel se dispută și returul duelului Inter Milano – Benfica Lisabona (2-0 în tur), iar cu opțiunea Bet Builder de la Betano poți miza pe mai multe tipuri de pariuri din cele două meciuri de miercuri în Liga Campionilor, pe același bilet, pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder? 


Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplele de mai jos la partidele de miercuri seara din ”sferturile” Ligii Campionilor.

Bayern – Manchester City (miercuri, ora 22:00)

Total goluri – Peste 3.5 (cota 2.37)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.47)
Marcator – Erling Haaland marchează oricând (cota 1.75)
Total cartonașe – Peste 3.5 (cota 1.87)

Manchester City a ajuns la Munchen după o serie de zece victorii consecutive în toate competițiile. ”Cetățenii” sunt neînvinși în ultimele 14 meciuri. De cealaltă parte, Bayern se află într-un moment de frământări, cu un nou antrenor pe bancă și rezultate departe de așteptări. Bavarezii n-au mai câștigat de două meciuri și au doar două succese în ultimele cinci partide. Înaintea returului cu Manchester City echipa lui Thomas Tuchel a remizat pe teren propriu cu Hoffenheim (1-1) în campionat. Bayern a câștigat toate cele patru meciuri disputate pe teren propriu în actualul sezon de Liga Campionilor fără gol primit (11-0 golevaraj), în condițiile în care la Munchen au jucat echipe precum FC Barcelona, Inter Milano și PSG. În ultimele șase meciuri oficiale echipa lui Pep Guardiola a marcat cel puțin trei goluri pe meci. Erling Haaland rămâne principalul marcator al campioanei Angliei, cu 11 goluri în Liga Campionilor și 32 de reușite în Premier League. Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de șapte ori, toate meciurile de până acum fiind de 1 sau 2 solist, fără nicio remiză înregistrată. Pe terenul lui Bayern au fost două victorii pentru bavarezi și un succes al ”cetățenilor”.

Inter Milano – Benfica (miercuri, ora 22:00)

Șansă dublă – 1X (cota 1.32)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.95)
Total cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.87)

Benfica a pierdut ultimele trei meciuri oficiale, pornind de la derby-ul cu FC Porto și duelul din tur cu Inter Milano. ”Vulturii” au pierdut al doilea meci consecutiv în campionat la finalul săptămânii recent încheiat, 1-0 în deplasare cu modesta Chaves. Cu înfrângere a încheiat săptămâna și Inter Milano, echipă învinsă chiar pe San Siro de Monza, cu 1-0. Echipa italiană rămâne cu o singură victorie în ultimele opt meciuri, și aceea fiind obținută în meciul tur de la Lisabona (2-0). Nu mai mult de două goluri au fost marcate pe meci în ultimele șapte meciuri ale echipei italiene. Inter Milano n-a primit gol în cele trei meciuri disputate în faza eliminatorie a Ligii Campionilor sezonul acesta, iar ultimele trei meciuri europene de acasă au fost câștigate fără gol primit.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile de miercuri din ”sferturile” Ligii Campionilorpoți ajunge la o cotă cumulată de 28.80, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 288.00 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus, din meciurile Bayern – Manchester City și Inter Milano – Benfica, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile din ”sferturile” Ligii Campionilor cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Descoperă-le aici!

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează