GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

BEAT45 este cel mai tare concept de fitness din oraș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 16:40

Am testat antrenamentul BEAT45, cel mai nou concept de fitness din București și credem că merită titlul de „Cel mai bun antrenament de fitness’. Te provocăm și pe tine să o testezi, intrând în concurs și având șansa de a câștiga un abonament cu zece ședințe de antrenament!

Dacă ai fost vreodată la sală, și în special la clase de grup, probabil că ai trăit și tu angoasa că nu vei putea să ții pasul cu cei mai bine antrenați, sau că nu vei putea urmări exercițiile complicate pe care le predă instructorul. E posibil chiar să fi abandonat în timpul unui exercițiu, din cauza epuizării. Ce-ar fi dacă ți-am spune că există o sală în București unde astfel de temeri nu își au rostul, pentru că fiecare exersează în propriul ritm, iar întregul concept este gândit pentru ca tu să iubești mișcarea și să te distrezi pe cinste.

6

BEAT45 propune un concept extrem de simplu și, tocmai de aceea, extrem de eficient: 4,5 runde, 45 de secunde pentru fiecare exercițiu, 45 de minute pentru întregul antrenament. De unde și denumirea de BEAT45. Dacă am face o analogie cu lumea restaurantelor, îi putem spune „fastfitness. Pentru ca tu să nu ai nicio scuză ca să eviți antrenamentul. Împreună cu echiparea și dușul de după, vorbim de o oră pe care o poți strecura oricând în programul tău zilnic.

10

Față de o sală de fitness clasică, totul este diferit la BEAT45: design contemporan de care te vei îndrăgosti, vestiare gândite pentru un confort total, prosoape proaspete, mini-prosoape răcite și parfumate, produse cosmetice premium, un meniu de smoothie-uri și shake-uri proteice care să potențeze antrenamentele și o serie de evenimente care dau culoare programului de antrenament (seri de prosecco, workshop-uri de nutriție, serate de hairstyling etc).

Bineînțeles, ai o sumedenie de clase din care să alegi - Rumble, Reform sau mai nou Barre, un trend inspirat din pilates care îți reface complet corpul, chiar și dacă ai anumite probleme medicale. Noi am încercat o clasa de Rumbe, unde una din cele 3 sesiuni de exerciții are loc la sacii de box umpluți din apa, pentru ca încheieturile să îți fie protejate. Trebuie sa recunosc că nu am mai văzut asa ceva, și chiar am fost captivat.

8

Mai mult, la  BEAT45 clasele se pot rezerva online pe www.beat45.ro – simplu, comod, eficient! Din aplicația dedicată (sau din pagina de web) îți poți alege ora și tipul de antrenament și poți chiar rezerva o poziție anume în sală, exact ca în cazul unui check-in la compania aeriană. Pentru că, nu-i așa?, nimic nu e mai frustrant decât să ajungi mai târziu la antrenament și toate locurile de lângă prietena ta să fie ocupate…

Acum poți testa și tu alături de noi cel mai tare concept de fitness din oraș. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de Facebook AutoBildRo și să adaugi un comentariu la postarea dedicată concursului. Termenul limită: 18 martie.

ultima poza

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează