GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bucură-te de beneficiile Superbet Club! Un club pe măsura jocului tău

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 16:15 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 16:16

Vino în clubul care te pune în valoare ca jucător. Un club în care pachetul de beneficii pentru cei care intră în posesia „legitimației” (cardul Superbet Club) sunt instantanee, nelimitate și dorite!

Intră în cea mai apropiată agenție, cere cardul Superbet Club (îl primești gratuit) și activează-ți contul pe club.superbet.ro. 

Dacă ești grăbit, găsești toate detaliile rapid, aici

În plină perioadă de transferuri în fotbal, Superbet Club transferă jucători noi. Iar ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu și Bogdan Stelea tocmai l-au integrat pe legendarul Eric de Oliveira între coechipierii Superbet Club.

E momentul să te alături și tu clubului. Activează și folosește cardul Superbet Club și vei avea posibilitatea să te bucuri de beneficii exclusive, care sunt răsplata pentru ce joci în agenție la terminal și casierie și care țin cont și de ce joci online! 

50 Lei Bonus de bun venit

(primit pe loc, imediat după ce scanezi pe club.superbet.ro bilete active a căror miză cumulată să fie de minimum 25 lei)

Cashback instantaneu 

(de 5% din miza oricărui bilet plasat la terminalele din agenții, și de 1% din miza oricărui bilet plasat la casieriile din agenții, bilete pe care le scanezi pe club.superbet.ro)

Extrageri cu premii 

(în curând se va lansa și campania cu premii Superbet Club și pontul nostru e să ai deja activ contul pe club.superbet.ro și să folosești cardul Superbet Club, pentru a putea avea cât mai multe șanse la tombolă!)

Bonusuri personalizate 

(jucătorii din Superbet Club sunt răsfățați la aniversare dar și cu alte ocazii speciale)

Batem palma, da?! Te transferăm în Superbet Club. Un club pe măsura jocului tău!

Cardul de beneficii Superbet Club îți aduce Pariuri Gratuite în agențiile de pe litoral! Pentru o vacanță frumoasă la mare!

Bucureşti – Craiova, duelul care dă startul în Superligă! Cotele pentru toate meciurile din prima etapă

Bucură-te de SUPERAVANTAJ, o experiență GO SUPER în meciurile din cele mai pariate și mai populare competiții

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează