GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Casa Pariurilor și-a desemnat cei 250 de câștigători ai campaniei „Finalele Campionilor”.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 19:05

Unul dintre campionii adevărați ai României, Helmuth Duckadam, intrat în Cartea Recordurilor după cele patru penalty-uri apărate în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua contra Barcelonei, a fost simbolul ales de Casa Pariurilor pentru campania „Finalele Campionilor”.

Marile meciuri ale sfârșitului de sezon sunt trăite la cele mai înalte cote alături de Casa Pariurilor și de Helmuth Duckadam.

Campania Finalele Campionilor a adunat o sută de mii de bilete participante la marea extragere.

Fiecare bilet necâștigător, scanat cu Aplicația pentru Mobil Casa Pariurilor, s-a transformat într-o șansă de a intra în posesia unuia dintre premiile concursului. Astfel, 250 de pariori au primit o a doua posibilitate de a fi declarați câștigători.

Premiul cel mare al Finalelor Campionilor i-a revenit lui Răzvan Pungă, din București. Acesta va petrece întreaga zi a finalei Ligii Campionilor alături de Helmuth Duckadam. După o dimineață la fotbal alături de legenda stelistă, Răzvan și gașca lui de prieteni vor merge într-un pub pentru a urmări finala dintre Real Madrid și Juventus. De asemenea, Răzvan a mai câștigat un LED TV de ultimă generație, un dozator de bere, un tricou și un fular Casa Pariurilor.

Premiul al doilea al campaniei, o seară în pub, cu ocazia Finalei Ligii Europa, alături de gașca de prieteni i-a revenit lui Cristian Nichitean, din Rădăuți. Căștigătorul va primi un LED TV de ultimă generație, un dozator de bere, un tricou și un fular Casa Pariurilor.

Mocoi Sorin din Brașov și cinci prieteni de-ai săi vor privi finala Cupei României de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. El și prietenii lui vor avea transportul și biletele asigurate de Casa Pariurilor. Sorin a primit și el un LED TV, un dozator de bere și un fular Casa Pariurilor.

Finala Cupei Ligii, care va avea loc pe Arena Națională din București, va putea fi urmărită de timișoreanul Ionuț Giorgian Miculaș chiar pe Stadionul Național, alături de cei mai buni prieteni. Casa Pariurilor i-a oferit șase bilete la finala Cupei Ligii României și i-a asigurat transportul în București. Tot aici, Ionuț își va ridica LED TV-ul, dozatorul de bere, tricoul și fularul.

Un LED TV, un dozator de bere, un tricou și un fular au câștigat și Marius Giță, din Baia-Mare, Zay Ede, din Zalău, Ion Bucur, din Constanța, Rotaru Marius Maricel, din Galați, Petrea Cristian, din Liești, și Mihai Apetrei, din Suceava.

Lista completă a celor 250 de câștigători ai campaniei Finalele Campionilor Casa Pariurilor poate fi găsită AICI.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează