GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cea de-a treia editie Unibet Open Bucuresti se desfasoara intre 2 si 5 august

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 15:30

La doi ani de la succesul fantastic al primei editii desfasurate in capitala Romaniei (2016), iubitorii jocului de poker live au din nou sansa sa isi demonstreze abilitatile in cadrul Editiei cu numarul 3 Unibet Open Bucuresti. Cele 20 de turnee programate la luxosul hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel, in perioada 2-5 august, au buyin-uri si formate diferite, in asa fel incat chiar si cei mai pretentiosi jucatori sa fie satisfacuti.

Si in acest an Main Eventul are un buy-in de 1.100€, numarul participantilor urmand sa depaseasca 500, conform estimarilor. Asta va insemna din nou un fond de premiere de peste jumatate de milion de euro, la fel cum s-a intamplat in anii precedenti, cand Marius Pertea a incasat 90.925€ (locul 1 in 2017) si Traian Bostan 100.000€ (Locul 1 in 2016).

Joi, 2 august, este ziua in care se da startul Main Eventului si High Roller-ului cu buy in de 2.200€, insa la primul etaj al hotelului Mariott actiunea a inceput deja, ultimele zile din iulie fiind rezervate satelitilor pentru Main Event si unuia din cele mai populare turnee din circuit, Monsterstack-ul turbo-deep cu buy in de 170€.

Cele mai importante turnee, Main Eventul si High Rollerul, precum si evenimentul dedicat vedetelor din lumea jocurilor electronice, Unibet Esports Battle Royale X, vor fi documentate de echipa de reportaje in direct a PokerNews.

715062244

Un turneu inedit se anunta a fi cel intitulat #QUEENRULES (Ladies Event), turneu in care damele vor avea o valoare mai mare decat popii. Cel mai interesant aspect al acestui turneu este faptul ca gazda acestui turneu va fi nimeni alta decat ,,Printesa Pokerului’’, Molly Bloom. Frumoasa campioana olimpica la schi este cunoscuta in intreaga lume pentru organizarea celor mai tari partide de poker neoficiale (intre 2007 si 2011) la care au participat vedete ca Ben Affleck, Leonardo Di Caprio, Matt Damon, Phil Ivey, Tobey Maguire si multi altii. Povestile fantastice ale jocurilor organizate de ,,Printesa Pokerului’’ au fost ecranizate de regizorul Aaron Sorkin in 2017, filmul ,,Molly’s Game’’(Jocuri Secrete) reusind chiar sa fie nominalizat pentru Premiul Oscar in 2018, la categoria ,,Cel mai bun scenariu adaptat’’. Pelicula a beneficiat de o distributie de zile mari, din care nu au lipsit Kevin Costner, Jessica Chastain si Idris Elba.

In incheiere, va reamintim ca inscrierile si incasarile la Unibet Open Bucuresti 2018 se fac numai pe baza unui act de identitate, premiile ce depasesc suma de 10.000 de euro urmeaza sa fie facute doar prin virament bancar, iar masa finala se va juca duminica, 5 august, cu incepere de la ora 12:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează