GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cele mai tari cote la pariuri pe meciurile jucate de FCSB si Viitorul in Europa

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 13:15

"FCSB va avea un meci dificil la Lisabona cu Sporting, chiar daca fosta Steaua a evitat echipele puternice - Liverpool, Napoli si chiar Sevilla. Sporting porneste favorita, caci are mai multa experienta internationala, daca ne gandim ca anul trecut a jucat in grupele UEFA Champions League", este de parere Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet, intr-o analiza video postata inaintea acestei partide

 

Astfel, cea mai simpla cota "cu sanse" este 1,40 pentru ipoteza in care Sporting castiga meciul tur din "dubla" cu FCSB. Sporting a castigat la Lisabona toate cele 3 meciuri disputate contra unor echipe romanesti: Poli Timisoara, Dinamo si FC Vaslui.

sporting castiga

 

In 5 din ultimele 6 meciuri disputate de Sporting acasa, in Liga Campionilor, s-au marcat minim 3 goluri. Asadar, poate fi selectata si varianta de pariere pe faptul ca se vor consemna peste 2,5 goluri in meci - cota 1,95 la pariuri online. Daca tinem cont ca nicio echipa romaneasca nu a reusit sa marcheze pana acum pe stadionul Jose Alvalade, ar fi tentant si pariul pe "FCSB nu marcheaza" - cota 1,67 pe unibet.ro.

sporting fcsb peste 25 goluri

 

"Este nevoie de un echilibru intre atac si aparare, o buna organizare de joc. Determinarea, atitudinea si concentrarea sunt vitale in aceasta lupta, pentru ca FCSB sa se califice in aceasta lupta de Champions League. FCSB are avantajul ca meciul retur se joaca pe Arena Nationala, unde va beneficia de suportul a 50.000 de fani", remarca, optimist, Ilie Dumitrescu, indicand cota pentru "FCSB se califica": 3,80.

fcsb se califica

 

In ceea ce priveste meciul dintre Viitorul si Salzburg, din pacate cam toate statisticile ii indica pe austrieci drept mari favoriti. Austriecii s-au impus clar in ultima dubla cu o echipa romaneasca: 7-2 la general, in grupele Europa League. Pariul sugerat: Salzburg castiga, cota 2,40. Mai mult, se poate paria chiar pe faptul ca Salzburg marcheaza peste 1,5 goluri - cota 2,38 - in conditiile in care Salzburg a marcat cel putin 2 goluri in 6 din ultimele 7 meciuri jucate in deplasare in UEL, cu exceptia remizei albe de la Rijeka.

 

De cealalta parte, un pariu pe Viitorul ar fi de asemenea in dezavantajul echipei romanesti, caci Viitorul nu a marcat niciun gol in cele 2 meciuri jucate in Europa League: 0-5 si 0-0 cu Gent. Analistii Unibet evidentiaza astfel cota 2,75 pentru situatia in care Viitorul nu marcheaza.

viitorul nu marcheaza

 

"Inceputul ezitant din campionat coroborat cu eliminarea din Champions League a afectat atmosfera din vestiarul Viitorului. Este nevoie de experienta lui Gica Hagi pentru a depasi acest moment dificil. Hagi are capacitatea de lider sa-si motiveze jucatorii si sa pregateasca o strategie buna. Viitorul are nevoie de o organizare de joc pe faza defensiva, astfel incat sa evite sa primeasca gol acasa", incheie Ilie Dumitrescu, oarecum optimist.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează