GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cotă de peste 40 cu Betano pe cinci meciuri din campionatele de top ale Europei

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 11:32 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 11:32

Finalul de săptămână debutează în forță cu meciuri în cele cinci campionate de top din Europa. Meciuri cu implicații în lupta de la vârful clasamentului, dar și cu dueluri de ”șase puncte” pentru evitarea retrogradării, iar Betano îți aduce în atenție promoția Câștig Șansă ca oportunitate de a nu pierde miza plasată, chiar și în eventualitatea în care unul dintre meciuri se dovedește a fi pierzător.

Ce este Câștigul Șansă?

Câștig Șansă este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare meci cu o cotă de minimum 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Dacă pierzi unul dintre ele pe bilet, nu pierzi miza, pentru că Betano iți înapoiază banii! Promoția este valabilă pentru anumite tipuri de pariuri și competiții.

Meciurile atractive din Europa League și Conference League

În mod concret, vom alege cinci meciuri din oferta Betano de vineri, 21 aprilie, pe care vom plasa câte un pariu simplu (rezultat final, ambele echipe înscriu sau total goluri), cu mențiunea că fiecare pariu trebuie să aibă o cotă de minim 1.65 pentru a beneficia de promoția Câștig Șansă, după cum urmează:

Angers – PSG (vineri, 21:00)

Ambele echipe marchează – Nu (cota 1.90)
De ce? Ultima clasată în Ligue 1, Angers a pierdut ultimele 15 meciuri cu PSG. Echipa din capitala Franței a deschis scorul în nouă din precedentele zece dispute cu Angers. După două înfrângeri la rând pe teren propriu, PSG s-a redresat câștigând ultimele două partide, 2-0 la Nisa și 3-1 acasă cu Lens. Angers are o victorie în ultimele 13 meciuri. Doar în două din ultimele șase meciuri disputate de Angers ambele echipe au marcat.

Augsburg – Stuttgart (vineri, 21:30)

Ambele echipe marchează – Da (cota 1.65)
De ce? Stuttgart a câștigat un singur meci în deplasare până acum în tot sezonul de Bundesliga. Un succes venit chiar în ultima deplasare, 3-2 cu Bochum. De cealaltă parte, Augsburg este neînvinsă în cinci din ultimele șase meciuri disputate pe teren propriu. Singura înfrângere a fost suferită la chiar ultima apariție în fața propriilor suporteri, 3-1 cu FC Koln. Ambele echipe au marcat în ultimele trei meciuri disputate de Augsburg pe teren propriu.

Verona – Bologna (vineri, 21:45)

Rezultat final - X (cota 3.00)
De ce? Verona a pierdut un singur meci din cele șapte disputate pe teren propriu de la preluarea echipei de către Marco Zaffaroni. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în august 2022. Bologna a făcut egal în trei din ultimele cinci meciuri din Serie A.

Espanyol – Cadiz (vineri, 22:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.05)
De ce? Despărțite de doar patru puncte în subsolul clasamentului, Espanyol și Cadiz sunt obligate să joace ofensiv pentru a căuta victoria. Espanyol a pierdut ultimele cinci meciuri din campionat, marcând în fiecare dintre aceste partide. Cadiz are o victorie în ultimele cinci meciuri, 2-0 în deplasare cu Betis. Singurul succes din ultimele șase meciuri afară.

Arsenal – Southampton (vineri, 22:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.70)
De ce? În ultimele cinci meciuri disputate de Arsenal în toate competițiile ambele echipe au marcat. ”Tunarii” mai păstrează doar patru puncte avans față de Manchester City în fruntea clasamentului din Premier League, după ce a remizat în ultimele două etape, de fiecare dată 2-2 cu Liverpool în deplasare și West Ham în deplasare. Southampton e ultima clasată din Premier League, cu un singur punct în ultimele cinci etape.

Astfel, avem biletul de mai sus, cu o cotă totală de 41.45 pe cinci pariuri simple din Ligue 1, Bundesliga, Serie A, La Liga și Premier League. Cu o miză de 10 lei, câștigul potențial ar fi de 414.53 lei - cu mențiunea că aceste cote sunt informative și se pot schimba pe durata zilei. Meciurile menționate sunt doar un exemplu, fiecare jucător având libertatea deplină de a-și construi biletul cu inspirație și pricepere. Oferta Betano se va aplica pe orice bilet care respectă condițiile și va aduce un avantaj la pariere.

Dacă un singur eveniment de pe bilet nu va ieși, Betano oferă miza înapoi grație promoției permanente Câștig Șansă, în loc să considere biletul drept necâștigător, iar miza să fie complet pierdută de jucător. 

Nu uita de Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul. 

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close