GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Creăm website-uri complet funcționale la prețuri excepționale!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 10:44

Din pasiune pentru tehnologia actuală, design original, imagini, content de calitate și  servicii de promovare adaptate, crearea unui websiteîn tendințe și complet funcționaleste o preocupare permanentă pentru noi. De aceea, dacă vă doriți să beneficiați de un website la zi, cu un design special conceput pentru tipul de afacere pe care îl desfășusurați, vă recomandăm cu încredere să alegeți un Web Design de la IteXclusiv.ro.

Ca orice domeniu care se respectă, web design-ul de la IteXclusiv.rocaută mereu să țină pasul cu evoluția în materie de programare și design. Astăzi nu mai putem vorbi de web design  fără să ținem cont de:

  • rapiditatea cu care se încarcă un site
  • faptul de a fi responsive
  • creare unei cât mai bune impresii încă de la prima accesare
  • un meniu de navigare lejer și intuitiv
  • UX și UI la cote maxime
  • originalitate și imagini de cea mai bună calitate
  • să servească cât mai bine scopului pentru care a fost creat
  • să aducă conversie.

Hotărârea de a integra cat mai bine toate aceste detalii ne ajută să creăm site-uri actuale, îndrăznețe, pline de viață, dar mai ales funcționale. De acea agenția de web design IT eXclusiveste preocupată în permanenta să fie în pas cu noile tendințe în materie de web design, dar mai ales să vina în întâmpinarea nevoilor și dorințelor clienților săi. 

De ce să alegeți servicii Web Design de la IT eXclusiv

Structura, forma, grafica și conținutul unui site de prezentare sau a unui magazin online trebuie să spună ceva despre tipul de afacere pe care îl reprezintă și să poată comunica utilizatorului final ideea pentru care a fost creat. Un site care nu prezintă clar și concis informația de care cel care îl accesează are nevoie este condamnat să nu își îndeplinească menirea. Un magazin online în care până găsești contactul sau vrei să vrei să verifici coșul de cumpărături îți ia o jumătate de minut nu este cu siguranță un site menit să facă vânzare.

Pentru a nu avea parte de astfel de experiențe, vă invităm să ne contactați telefonic sau prin intermediu formularului de contact pentru a începe să realizăm website-ul vostru, așa cum trebuie, încă de la început.

 

Cum procedăm noi cei de la agenția de Web Design It eXclusiv pentru a vă face beneficiarii unor website-uri de calitate și funcționale:

  1. Stabilim o întâlnire în care vom discuta cu atenție toate detaliilelegate de preferințele tale în materie de grafică și structură a website-ului, specificul afacerii pe care o conduci, planurile de dezvoltare și de evoluție pe viitor.
  2. După această discuție vom veni cu o propunere concretă de realizare website, cu structură, număr de pagini, specificații dorite, care să îmbine armonios dorințele tale cu posibilitățile tehnice disponibile la ora actuală. În această propunere vom include toate serviciile și modulele de care aveți nevoiepentru a beneficia de un site cât mai modern și funcțional. Tot acum vom stabilii și un preț pentru realizarea website-uluipe care ți-l dorești. Oferta noastră de prețuri este suficient de generoasă, acoperind o gamă variată de bugete și disponibilități. Actualizăm mereu ofertele și venim mereu cu noi promoții de Web Design de la IT eXclusiv.ro.
  3. Dacă este acceptată o variantă de ofertă promoțională sau varianta de ofertă negociată următorul pas este să semnăm un contract și să ne apucăm repede de lucru.
  4. Pentru realizarea cât mai rapidă a site-ului și pentru a beneficia cât mai curând de serviciile de web design contractate va trebui să ne puneți la dispoziție următoarele materiale: logo, poze, conținut, denumire pagini, structură generală pagini.
  5. Cu toate aceste informații și materiale la îndemână vom pune la muncă întreg mecanismul nostru de graficieni și programatori, astfel încât să dăm formă dorințelor tale. Pe tot parcursul derulării acestei activități de creație vom menține în permanență legătura cu tine pentru a ști care este feed back-ul tău.
  6. La terminarea procesului vom avea grijă să urcăm site-ul pe server și să testăm modul în care funcționează. Iar tu vei primi toate informațiile și instrucțiunile necesare pentru a te folosi de panoul de administrare. Tot acum putem adăuga și diverse module care te pot ajuta în colectarea de informații despre trafic și posibilități de promovare. Părerea ta contează de fiecare dată, de aceea acum vom asculta încă o dată care sunt sugestiile tale. Tot acum vom opera și modificările finale.
  7. De acum o bună parte din responsabilitatea administrării acestui site îți aparține ție, iar noi vom oferii garanție pentru produsul realizat,în termenii clari specificați în contractul de execuție website.
  8. Nu uita că niciodată nu ești lăsat singur. Oferim mentenanță și servicii și servicii SEO în permanență.

Acesta este mecanismul de Web Design de la IteXclusiv.ro de furnizare site-uri cât mai funcționale. Contactați-ne dacă vreți să vă bucurați și voi de servicii web cu funcționare performantă și ireproșabilă!

Indiferentdacă vă doriți un simplu site de prezentare sau un magazin online complex,  servicii de optimizare SEO sau de promovare, agenția de Web Design IT eXclusivvă pune la dispoziție cele mai bune prețuri și cel mai performant mecanism de design și funcționalitate în utilizare.Dar cel mai mult ne dorim: Să aveți conversie și vânzare!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează