GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

CSM București, la un pas de final 4

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 18:20

În doar 11 ani de existență, CSM București a devenit o echipă de top a Europei. La prima participare în Liga Campionilor a cucerit trofeul iar la a doua a terminat pe locul 3. Acum, CSM e foarte aproape de o nouă calificare în final 4. Operatorul digital de pariuri Betanovă prezintă cronologia succeselor lui CSM București.

Cristina Neagu și Bella Gullden au făcut un meci perfect acum o săptămână. CSM București a condus jocul cu Metz de la început până la capăt, pe care l-a câștigat cu un categoric 34-21. Un scor care oferă suficientă relaxare înainte returului de duminică, din Franța. CSM merge spre al treilea final 4 al Ligii Campionilor, în tot atâtea participări, și e cotată cu șansa a doua să ridice din nou trofeul!

CSM București a fost fondat în 2007 și a jucat în liga a doua în primele trei sezoane de existență. Debutul în Liga Națională s-a produs în sezonul 2010-11, la finele căruia „tigroaicele” au terminat pe locul 3. Saltul s-a produs în 2014 după o campanie puternică de transferuri, iar CSM a câștigat primul titlu de campioană națională atunci. Pentru prima participare în Champions League au fost aduse din nou jucătoare valoroase, printre care Bella Gullden și Jelena Grubisic. Ambele au fost decisive în acel sezon european: prima a fost cea mai bună marcatoare iar a doua MVP-ul din final 4. Medalia de aur a fost câștigată după aruncările de departajare în fața lui ETO Gyor, chiar pe terenul lor în Ungaria. În ediția trecută au fost oprite în semifinale de Vardar Skopje și fetele s-au consolat cu medalia de bronz, în fața echipei de atunci a Cristinei Neagu – Buducnost.

Neagu s-a alăturat CSM-ului la începutul sezonului actual și a arătat de ce e cea mai bună jucătoare a lumii. Are deja 93 goluri în Liga Campionilor la echipa bucureșteană și e pe locul al treilea în topul marcatoarelor CSM-ului pe plan european. Bella Gullden conduce acest clasament, cu 245 goluri pe parcursul a trei sezoane. Neagu mai are nevoie de 12 reușite pentru a urca pe 2 și o va face, probabil, în această primăvară. Are ocazia chiar duminică, în meciul cu Metz. Urmărește Liga Campionilor la handbal cu streaming live pe Betano!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează