GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cum alegi jeansii potriviti pentru silueta ta?

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 11:06

Cu siguranta, jeansii sunt cel mai indragit articol vestimentar, dintotdeauna. De ce? Sunt comozi, usor de purtat si pot fi cu usurinta asortati oricarui stil de imbracaminte. Ei merg purtati in combinatii diverse, de la bluze simple, casual, pana la camasi accesorizate si top-uri fancy, alaturi de pantofi cu toc sau incaltaminte sport, comoda. Purtati intr-un mod corect, cu ajutorul jeansilor poti creea un look atractiv, care sa te scoata oricand din anonimat. In timp, designerii au creeat diverse modele de blugi, in asa fel incat fiecare femeie, indiferent de silueta ei, sa poata alege perechea perfecta pentru ea.

 

Asadar, iata cum alegi blugii perfecti pentru silueta ta:

 

  1. Talia inalta

 

Acest gen de blugi avantajeaza mai multe tipuri de siluete, deoarece au rolul de a subtia si alungi talia. Totodata, ei te fac sa pari mai inalta si iti contureaza perfect formele. Pentru un efect mai mare de subtiere a siluetei, ii poti purta alaturi de o pereche de botine cu toc sau cu talpa groasa si o bluza crop, casual, usor accesorizata si colorata, precum cele de la Pepe Jeans, pe care le gasesti in magazinul online Collective. Blugii cu talia inalta sunt perfecti pentru femeile care inca nu au dobandit un abdomen perfect. Croiala lor va ascunde orice defect din zona burtii, subtiind considerabil talia si coapsele.

 

jeans2

 

  1. Jeansii evazati

 

Revin din nou in trend, ceea ce este minunat pentru femeile minione, care vor sa pacaleasca putin inaltimea. Pot fi purtati cu usurinta intr-o tinuta bussines, cu o camasa alba, simpla si o pereche de botine Volise, intocmai modelului de la Calvin Klein Jeans, unul dintre cele mai apreciate brand-uri in materie de produse casual-street. Pentru a alungi mai mult picioarele, alege o pereche de jeansi evazati mai lungi, care sa acopere pantoful si, daca iti place sa fii la inaltime, alege o pereche de pantofi cu tocul mai inalt, decupati cat mai mult pe picior.

 

jeans 1

 

  1. Blugii skinny

 

Intocmai denumirii lor, blugii skinny sunt favoritii femeilor care vor sa se laude tot timpul cu silueta lor supla, de invidiat. Sunt foarte usor de purtat si ii poti combina cu orice tip de piesa vestimentara. Ei sunt alegerea numarul unu a iubitoarelor de moda, indiferent de varsta. Daca prezinti o silueta supla si sportiva, atunci acest tip de blugi ti se vor potrivi de minune si se vor mula foarte frumos pe corp.

 

jeans4

 

  1. Blugii drepti

 

In aceasta categorie pot intra si cei din seria Mom Jeans sau Boyfriend, care ies din sfera blugilor ce pot fi purtati in tinute elegante. De regula, acestia sunt potriviti oricarui tip de silueta, mai putin persoanelor foarte mici de inaltime. Datorita comoditatii lor, blugii drepti se potrivesc foarte bine in tinutele vestimentare sport si casual, alaturi de incaltaminte comoda si accesorii simple. Sunt alegerea perfecta in cazul in care esti genul de persoana care pune accent pe comoditate si versatilitate, asa ca ii poti achizitiona si purta in zilele in care vrei sa ai libertate de miscare.

 

jeans3

 

Atunci cand achizitionezi o pereche de blugi, nu uita ca trebuie sa alegi marimea potrivita, in functie de model. Unele modele de jeansi sunt mai largi, asa ca nu te lasa pacalita de acest aspect. Probeaza-i mereu atat cu incaltaminte joasa, cat si cu tocuri. Daca vei tine cont de silueta ta si de modul in care iti doresti sa ii porti, nu ai cum sa dai gres in alegerea jeansilor perfecti pentru tine.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează