GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum închiriezi un power bank în București?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 15:14 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 15:14

Acum este mai simplu ca niciodată să rămâi conectat la activitățile preferate, pentru că poți închiria simplu și rapid un power bank. Rețeaua cu stații pentru închirierea bateriilor externe se extinde de la o zi la alta, în centre comerciale, spații HoReCa și alte zone în care tu obișnuiești să fii prezent. Află cum poți închiria un power bank în București și alte informații utile pentru tine!

Ce este un power bank? 

Smartphone-ul, tableta, căștile tale, precum și alte device-uri electronice mobile, tind să se descarce astăzi mult mai repede. Nivelul ridicat de content audio-video la care avem cu toții acces reprezintă un factor determinant pentru această realitate. 

Dacă până nu demult, dependența de o sursă fizică reprezenta principala soluție pentru încărcarea dispozitivului utilizat, un power bank îți permite acum libertate de mișcare, viteză de încărcare și confort în utilizare, la costuri cât se poate de avantajoase.  

Mult mai cunoscut astăzi sub denumiri precum „bateria externă”, „bateria mobilă” sau „bateria de rezervă”, power bank-ul reprezintă sursa portabilă de energie electrică pentru smartphone și alte dispozitive mobile avute la îndemână. Datorită simplității cu care se poate conecta la un număr variat de cabluri USB, un power bank este compatibil cu extrem de multe produse. 

Cum închiriezi un power bank în București?

Așadar, un power bank este bateria portabilă cu care poți încărca din mers device-urile tale mobile, pentru a putea rămâne conectat în orice moment al zilei la lucrurile care îți fac plăcere: muzică, poze, podcasturi, filme și seriale, jocuri video, călătorii, artă etc. 

De asemenea, această soluție smart pentru încărcarea dispozitivelor electronice rezolvă și nevoi ce nu sunt în mod direct asociate distracției: nevoia de a răspunde urgent la anumite mailuri, de a găsi un taxi sau un alt mijloc de transport persoane, de a fi conectat la surse de informare sigure și importante pentru calitatea stilului de viață etc.

Rețeaua cu stații pentru închirierea bateriilor externe se află într-o continuă dezvoltare. Dacă ești în București și ai nevoie de un power bank pentru încărcarea unui dispozitiv, noi îți arătăm chiar acum cât de simplu poți realiza această operațiune:

1. Descarci aplicația Mr. Charge din App Store sau Google Play, conectezi cardul și completezi datele pentru utilizarea acestui tool, proces pe care îl parcurgi în aproximativ 30 de secunde. 

2. Utilizezi harta aplicației Mr. Charge cu stații de închiriere a power bank-urilor. Identifici in București cea mai apropiată stație de locația ta și mergi apoi în locul respectiv să ridici bateria externă. 

În prezent, rețeaua de stații Mr. Charge include peste 800 de locații, amplasate în locuri variate, astfel încât toți cei interesați de acest serviciu să îl poată obține cu un minim de efort. Cu Mr. Charge, primele 30 de minute sunt gratuite, de la momentul închirierii. 

Perioada de gratuitate poate fi utilizată o singură dată, în decursul a 24 de ore, de pe un singur cont. Prețul exact al utilizării, precum și alte tarife, se identifică în aplicația Mr. Charge.

3. După ce ai încărcat dispozitivul mobil, utilizezi din nou harta aplicației Mr. Charge, pentru a identifica cea mai apropiată locație unde poți lăsa power bank-ul. Îl introduci într-o celulă și apoi, continui ziua ca și cum device-ul tăi nu ar fi fost niciodată descarcat.

De ce să închiriezi un power bank? 

Bucureștiul este un oraș dinamic, de aceea, serviciul oferit de Mr. Charge îți permite să încarci din mers dispozitivul tău, pentru ca programul tău alert să nu fie afectat de nivelul scăzut al bateriei sale. De asemenea, întregul proces devine unul și mai fluid, datorită posibilității de a lăsa power bank-ul într-o altă locație, diferită de cea inițială. 

Utilizând aplicația Mr. Charge, beneficiezi de sisteme pentru fidelizare sau coduri promoționale și poți vizualiza oricând dorești propriul istoric al utilizărilor. Deoarece infrastructura stațiilor de încărcare se dezvoltă progresiv, devine din ce în ce mai ușor să ai acces la un power bank. 

Beneficiezi de asistență tehnică 24/7 pentru problemele cu care te poți confrunta: deteriorări ale bateriei externe închiriate, neclarități privind timpul de închiriere, dificultăți în scanarea codului QR, necesar pentru descărcarea aplicației direct de pe site. Alături de noi, rămâi conectat la tehnologiile utilizate zi de zi, la costuri extrem de avantajoase. 

Descarcă acum aplicația MR. Charge și închiriază în București un power bank ori de câte ori dorești, astfel încât să poți încărca din mers dispozitivele tale mobile. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează