GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cum reciclezi bateriile de 12V și de unde poți cumpăra altele calitative, la preț excelent?

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2023 12:33 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 12:33

Reciclarea bateriilor este extrem de importantă pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea oamenilor. În momentul în care acestea nu mai sunt funcționale, nu pot fi aruncate pur și simplu, ci trebuie colectate de către firme specializate sau duse personal în locații special amenajate. În funcție de tipul bateriilor, există mai multe astfel de spații în care pot fi colectate spre a fi reciclate. În cele ce urmează, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre reciclarea bateriilor de 12V și de asemenea îți vom spune de unde poți cumpăra alte baterii de acest tip, calitative și la un preț excelent.

Bateriile de 12V, construite din electrozi de plumb scufundați în baie de acid pot fi reciclate cu ajutorul procesului de neutralizare a acidului cu sodă caustică. Din acest proces va rezulta apa, iar bateria va fi spartă. Componentele din plastic ale bateriei (carcasa) va fi separată de plumb. Astfel, se vor obține două materiale separate, care pot fi refolosite cu succes.

Utilizând tehnologia adecvată, o baterie de 12V poate fi reciclată în proporție de 99%. Acest lucru este extrem de important pentru mediul înconjurător. Substanțele nocive din baterii se pot scurge în sol sau în apă și le pot polua, să nu mai spunem de impactul carcasei din plastic sau de plumbul care nu se va descompune.

Pentru a recicla bateriile de 12V, ai două opțiuni: le poți duce la un centru special, care se ocupă de reciclarea bateriilor sau le poți da comerciantului de unde vei achiziționa o nouă baterie. Acesta îți poate oferi și un mic discount. În orice caz, vei scăpa de grija reciclării bateriei, ceea ce este un mare plus.

Cum reciclezi bateriile de 12V și de unde poți cumpăra altele calitative, la preț excelent?

La ce sunt folosite bateriile de 12V? În cazul în care te întrebi la ce sunt folosite aceste tipuri de baterii, află că au un număr destul de mare de aplicații. Astfel, le poți utiliza pentru a alimenta consumatori casnici sau pentru a transporta energia electrică. Cele mai populare utilizări ale bateriilor de 12V sunt: pentru autoturisme, pentru biciclete electrice, pentru mașinuțe de golf, pentru cărucioarele pentru persoane cu dizabilități, pentru alimentarea dispozitivelor electrice portabile sau pentru stocarea energiei electrice.

În cazul în care îți dorești o nouă baterie, îți recomandăm să alegi baterii 12V de la TimoShop.

În acest magazin online vei găsi baterii la prețuri excelente și nu va trebui să îți faci griji în privința transportului. În plus, ai o mulțime de baterii dintre care poți alege, ceea ce înseamnă că dacă ai nevoie urgent de o nouă baterie, nu va trebui să îți faci griji. Transportul este rapid, iar prețurile sunt excelente.

La TimoShop vei găsi următoarele tipuri de baterii de 12V:

●baterii ups 12v 9ah

●baterii litiu polimer 12v

●baterii ups 12v

●baterii cu gel 12v

●baterii 12v 200ah

●baterii 12v 12ah 
●baterii 12v 7ah 
●baterii 23a 12v. 

La TimoShop vei găsi doar baterii de 12V de la producători de renume, astfel încât vei avea garanția calității.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează