GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Derby-ul dintre Rapid și FCSB se joacă și în campionatul de pronosticuri Betano Master

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 21:21 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 21:24

Noul stadion din Giulești găzduiește, duminică seara, de la 20:30, derby-ul de tradiție dintre Rapid și FCSB, meci care contează pentru etapa a 5-a din playoff și pe care Betano te invită să-l trăiești la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Farul – CFR Cluj (sâmbătă, 20:30)

Meciul dintre Rapid - FCSB va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur.Ambele echipe marchează se va număra printre cele patru predicții propuse pentru acest meci în Betano Master. Celelalte trei vor putea fi descoperite în site-ul și pe aplicația Betano în ziua meciului.

De la revenirea giuleștenilor în prima ligă au fost patru confruntări directe între Rapid și FCSB. De fiecare dată echipa gazdă a pus mâna pe cele trei puncte.

Mai observăm din rezultatele directe de mai jos că de fiecare dată în meciurile cu FCSB în postură de gazdă ambele echipe au marcat, în timp ce partidele cu Rapid club organizator au fost de NG.

Rapid este singura echipă din playoff care nu a câștigat până acum niciun meci, iar presiunea este uriașă pentru Adrian Mutu, giuleștenii neavând altă opțiune decât să iasă la joc și să forțeze victoria.

Implicată în lupta pentru titlul din Liga 1, FCSB nu-și permite vreun pas greșit în Giulești, mai ales după victoria din etapa precedentă cu liderul Farul. 

Printr-un concurs favorabil al rezultatelor cei de la FCSB ar putea ajunge chiar pe primul loc după această etapă care marchează jumătatea fazei playoff din campionat.

Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri ale giuleștenilor în campionat.

FCSB este neînvinsă în ultimele cinci meciuri, în patru dintre acestea de asemenea ambele echipe au marcat.

La cele două meciuri cu Rapid gazdă de la revenirea giuleștenilor în prima ligă s-a marcat doar în prima repriză.

Trei din ultimele patru meciuri directe au avut cel puțin un jucător eliminat.

Ultimele meciuri directe

FCSB – Rapid 3-1

Rapid – FCSB 2-0

FCSB – Rapid 3-1

Rapid – FCSB 1-0

Meciul de duminică seara va fi și unul al marcatorilor. Marko Dugandzic (Rapid) și Andrea Compagno (FCSB) având fiecare câte 16 goluri în actualul sezon de Liga 1. 

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite. 

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică. 

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează