GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Farul – CFR Cluj, duelul primelor două clasate în playoff se joacă și în Betano Master

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 08:57 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 09:03

Despărțite de un singur punct după patru din cele zece etape programate în playoff-ul de Liga 1, echipele Farul Constanța și CFR Cluj se înfruntă, sâmbătă, de la 20:30. Un meci în care Betano te invită să trăiești duelul de la Ovidiu la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci. 

Farul – CFR Cluj (sâmbătă, 20:30)

Meciul dintre Farul – CFR Cluj va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur. Ambele echipe marchează se va număra printre cele patru predicții propuse pentru acest meci în Betano Master. Celelalte trei vor putea fi descoperite în site-ul și pe aplicația Betano în ziua meciului.

Farul ocupă în continuare primul loc în clasament, dar pentru echipa lui Gheorghe Hagi presiunea devine tot mai accentuată. Mai ales după ce ”marinarii” au pierdut etapa precedentă în deplasare cu FCSB (2-1).

CFR Cluj vine după succesul de acasă cu Sepsi (2-1), primul obținut în playoff după trei remize la rând, meciuri în care echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul de fiecare dată.

Campioana ultimilor ani în Liga 1 abordează meciul de la Ovidiu fără cinci jucători, dintre care cele importante absențe sunt ale mijlocașului Ciprian Deac și fundașului lateral Mario Camora. Cei doi nu vor face nici măcar deplasarea la Ovidiu.

Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri disputate de CFR Cluj. În cazul celor de la Farul, ultimele cinci partide din Liga 1 au fost de GG.

În ultimele șase meciuri directe observăm că doar o singură dată ambele echipe au marcat.

Ultimele meciuri directe

Farul – CFR Cluj 0-3
Farul – CFR Cluj 0-0 (Cupa României)
CFR Cluj – Farul 1-3
CFR Cluj – Farul 1-0
Farul – CFR Cluj 0-0
Farul – CFR Cluj 0-2

Cinci cartonașe galbene au fost acordate la ultimul meci direct între cele două formații, partidă câștigată de CFR Cluj la Ovidiu, cu 3-0, în 23 ianuarie 2023. Era primul meci oficial pentru cele două echipe în acest an.

Krasniqi a deschis scorul la patru minute după pauză, Manea a majorat din penalty în minutul 59, iar Petrila a închis tabela din pasa lui Krasniqi, cu 13 minute înaintea finalului.

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite. 

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică. 

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează