GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

FCSB castiga cu Viitorul, Astra nu pierde la Craiova - ponturi Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 15:52

Se joaca pentru titlu in Liga 1, acolo unde incep meciurile din play-off. Din acest moment, fiecare punct poate fi decisiv in clasament. In FCSB - Viitorul, gazdele au prima sansa (cota 1,73 pentru victorie), dupa cum o arata si statisticile: FCSB a castigat acasa 6 din ultimele 7 partide disputate cu Viitorul in campionat. In ultimele 4 vizite pe terenul celor de la FCSB, formatia lui Hagi nu a reusit sa inscrie. Acum, un pariu simplu ar fi cel pe faptul ca nu marcheaza ambele formatii - cota 1,76 pe unibet.ro

"FCSB - Viitorul este o partida foarte importanta din prima etapa a play-offului. Va reamintesc ca in sezonul trecut trupa lui Hagi le-a suflat titlul ros-albastrilor. Echipa lui Gigi Becali trebuie astfel sa trateze meciul cu mare atentie, desi porneste favorita. Viitorul este o formatie disciplinata din punct de vedere tactic, cu un joc excelent, desi Hagi a facut multe schimbari in lot, in acest an", spune Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet, in analiza sa video saptamanala dedicata pariorilor.

fcsb castiga

 

Acesta abordeaza si un alt joc din Liga 1, CSU Craiova - Astra Giurgiu: "Craiova incepe meciurile din play-off cu Astra, echipa care a trimis-o pe Dinamo in play-out. Disputa se anunta una echilibrata, daca luam in calcul rezultatele din sezonul regulat, cand ambele partide s-au incheiat remiza".

Ponturile pentru acest meci sunt: meci egal - cota 3,30 (trei din ultimele 4 dispute directe s-au terminat la egalitate: 2-2, 1-1, 0-0) si Astra nu pierde - cota 1,90 (Astra a evitat infrangerea in cele 5 deplasari sustinute pe terenul lui CSU Craiova). 

craiova astra egal

 

Ilie Dumitrescu vorbeste si despre marile campionate ale Europei, un meci de mare importanta fiind Man. United - Liverpool, programat in campionatul Angliei: "Derby-ul Man. United - Liverpool poate cantari mult in lupta pentru pozitia de vicecampioana in Premier League. Daca analizam forma demoment a celor doua formatii, Liverpool pare in avantaj. Totusi, trupa lui Jose Mourinho ramane redutabila pe Old Trafford, desi nu prea a convins ca joc in ultima perioada. Vom avea astfel un meci disputat, intre doua echipe cu stiluri de joc diferite: unul pragmatic la United, iar altul generos pe faza ofensiva, al lui Liverpool".

united liverpool egal

 

Ultimele 4 partide directe in toate competitiile s-au terminat la egalitate, iar acum un rezultat similar are cota 3,35. Liverpool este a doua cea mai spectaculoasa formatie din EPL, dupa Man. City, cu o medie de 3,4 goluri / meci. Asadar, se poate paria si pe faptul ca se consemneaza gol in ambele reprize - cota 1,70.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  11 Martie 2018, 13:00

ilie, vioara ta nu e acordata,treci pe tambal,mincinosule,lansezi zvonuri sa incingi spiritele,rusine,ma specialistule,vezi rezultatul craiova- astra si ia-te de ceva pe care sa pui mana si nu gura......

2084363711809428
Loridiana Ogasanu  •  10 Martie 2018, 15:11

Ilie ai ramas tot comunist. Craiova castiga, FCSB NICIODATA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează