GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

FCSB – Dinamo București: Trofeele

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 17:02

Graficul de mai sus poate fi util oricărui suporter sau iubitor de fotbal din România. Realizat de Betano.com – sponsorul LPF și al campionatului,  cel care oferă numele Ligii 1 Betano – acesta nu se vrea a fi o comparație între FCSB și Dinamo București, ci mai degrabă un instantaneu de colecție pentru pasionații de fotbal, fie ei fani ai celor două echipe sau nu.

Raportat la datele UEFA, graficul include palmaresul complet al FCSB, așa cum apare pe site-ul oficial al forului suprem european.

Meciul FCSB – Dinamo București este cel mai jucat din fotbalul românesc. El se află la episodul 141 în Liga 1 Betano și la cel cu numărul 171 în toate competițiile! Sunt ani și ani de istorie pornită în 1948, atunci când „câinii” au câștigat prima întâlnire direct. Celor de la Steaua le-a trebuit trei ani pentru a repurta primul success.

7% meciuri fără gol

Cele două echipe au înregistrat doar 10 rezultate de 0-0 în Liga 1 Betano, dintre cele 50 de partide încheiate la egalitate. Astfel, dintre cele 140 de meciuri jucate până acum în campionat, doar 7% s-au terminat fără gol. Cota la pariuri sportive pentru 0-0 duminică seară este de 8,00.

Pe lângă partidele în care nu s-a înscris deloc, mai sunt 47 în care doar o singură echipă a reușit să marcheze. Acest lucru înseamnă că în restul de 40% de întâlniri directe ambele echipe au văzut golul.

FCSB, victorii rare cu Dinamo

Ultimele trei meciuri din Liga 1 Betano s-au încheiat mereu cu victoriile gazdelor (două pentru Dinamo și una pentru FCSB), marcându-se de ambele părți. Însă, înainte de cea mai recentă victorie „acasă” a lui FCSB, din 2016, roș-albaștrii câștigaseră ultima oară în 2014.

În ultimii 10 ani, din 2007 până în prezent, numărând ultimele 25 de partide din Liga 1 Betano, FCSB are doar 5 victorii pe teren propriu. S-ar putea spune că Dinamo are de ceva ani cheia deplasărilor cu Steaua. Va fi la fel și acum, cu un lot al lui Nicolae Dică atât de valoros, cel mai valoros din campionat?

Rămâne de văzut. Meciul FCSB – Dinamo poate fi urmărit cu streaming live pe site-ul Betano.com, imaginile fiind disponibile la ora de start a partidei gratuit pentru membrii Betano.

Steliștii au o cotă de aproape 2,00 pentru victorie, în timp ce oaspeții beneficiază de un multiplicator de peste 4,00. Click aici pentru toate cotele la pariuri sportive pentru FCSB – Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
planetfun
planetfun  •  25 Septembrie 2017, 17:28

sunt de acord cu kingdom.of.jerusalem, fara cupa marbella, clasamentul este inutil !

1630489546972283
Peiu Sorin  •  24 Septembrie 2017, 09:14

Eu, ca suporter stelist, fcsb-ist, sau cum vreti sa-i mai spuneti, imi doresc ca Dinamo, marea rivala, sa aiba in continuare cea mai frumoasa peluza, iar acest clasament ''inutil'', dupa cum afirma kingdom.of.jerusalem sa creasca in favoarea noastra. Asta e istoria: clasamentul de mai sus. Galeria e frumoasa si ea, dar in statistici nu va aparea niciodata. \stiu ca e greu sa priviti astfel de clasamente pentru ca va dezavantajeaza total. Dinamo nu are decat frumusetea galeriei (jos palaria) si cateva meciuri in fata Stelei (FCSB) in intalnirile directe. Suporterii dinamovisti au ajuns in ultimii ani precum altadata cei rapidisti: singura lor bucurie a ramas sa bata Steaua (Fcsb). E un nivel trist, dar adevarat. Imi doresc, repet, ca acest status quo sa dainuie la infinit: dinamo cu frumusetea galeriei si cateva victorii in intalnirile directe, Steaua (Fcsb) cu graficul de mai sus in continua crestere. :)

sooos1ck
sooos1ck  •  23 Septembrie 2017, 22:30

Deci, e 6 - 0 pentru Steaua la total?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează