GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

FCSB și Farul, duel tare pentru cu implicații în lupta pentru titlul din Liga 1. Meciul se joacă și în Betano Master

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 14:03 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 14:04

Arena Națională găzduiște, luni, 17 aprilie, duelul mult așteptat dintre FCSB și Farul Constanța, meci cu implicații în lupta de la vârful ierarhiei din playoff, în Liga 1. Două echipe care au ca obiectiv declarat câștigarea campionatului. Un meci în care Betano te invită să trăiești duelul din Gruia la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci. 

FCSB – Farul (luni, 20:30)

Meciul dintre FCSB și Farul va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur. Numărul de cartonașe în meci se va număra printre cele patru predicții propuse pentru acest meci în Betano Master. Celelalte trei vor putea fi descoperite în site-ul și pe aplicația Betano în ziua meciului.

Se întâlnesc două echipe aflate pe primele trei locuri și care sunt despărțite de cinci puncte în clasament. Farul ocupă prima poziție, cu 39 de puncte, în timp ce FCSB este pe trei, cu 34 de puncte.

Două echipe care n-au pierdut în cele trei etape din playoff derulate până acum. Farul a înregistrat două victorii și o remiză, în timp ce FCSB a bifat un succes și două remize.

Farul a câștigat ultimul duel cu FCSB pe Arena Național, cu 3-2, pe 29 ianuarie anul acesta. Un meci în care FCSB a condus, cu 2-1, având un alt gol anulat de VAR. ”Marinarii” au întors rezultatul cu două goluri după minutul 90.

A fost doar a șasea victorie obținută de Gheorghe Hagi în calitate de antrenor împotriva roș-albaștrilor în 27 de meciuri.

De remarcat că s-a marcat cel puțin un gol în cele 26 de întâlniri ale lui Hagi ca antrenor contra FCSB.

Meciul de luni seara, programat în a doua zi de Paște, va fi al 33-lea între FCSB și Farul, fosta Viitorul, la nivelul primei ligi. De 21 de ori au câștigat bucureștenii, de șapte ori s-au impus dobrogenii, iar alte patru partide s-au încheiat la egalitate.

Ultimele meciuri directe

FCSB – Farul 2-3
Farul – FCSB 3-1
Farul – FCSB 0-4
FCSB – Farul 2-0
FCSB – Farul 0-2

În ultimele cinci meciuri directe vedem astfel că ambele echipe au marcat doar în două dintre partide, chiar ultimele două. 

Media golurilor marcate este de 3.4 pe meci, una ridicată pentru nivelul Ligii 1.

Ultimul meci direct a adus nu mai puțin de 12 cartonașe galbene și unul roșu.

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite. 

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică. 

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează