GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Finalistele de la ultimul Campionat Mondial aduc cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 13:19 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 15:58

Franța și Croația sunt favoritele grupei 1 din Nations League, iar astăzi debutează în noua ediție. Franța o întâlnește pe Danemarca, în timp ce Croația primește vizita Austriei, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Franța – Danemarca (ora 21:45) cota 1.70

Capul de afiș al serii este ținut de confruntarea dintre campioana mondială en titre, Franța, și Danemarca, semifinalistă la EURO 2020. Pe arena unde Real Madrid cucerea al 14-lea trofeu al UEFA Champions League în urmă cu doar o săptămână, trupa lui Deschamps o va întâlni pe Danemarca. Franța este favorită în grupa din care mai fac parte Croația și Austria și nu concepe un alt rezultat în afara victoriei, însă naționala “Cocoșului Galic” caută să pună la punct toate detaliile pentru Mondialul care va avea loc la final de an în Qatar.

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă din lume pe victoria Franței.

50%! 100%! 200%! La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

Croația – Austria (ora 21:45) cota 2.05

Un alt duel extrem de interesant are loc în această seară în grupa 1 din Liga Națiunilor. Trecută printr-un oarecare proces de reconstrucție după finala de Mondial din 2018, Croația încă poate fi catalogată drept o forță a fotbalului european. Astăzi, băieții lui Zlatko Dalic au un test important în fața unei formații în care regăsim nume importante precum David Alaba, Marko Arnautovic sau Marcel Sabitzer, însă Croația pornește cu prima șansă la victorie, iar la Mozzart Bet are cea mai mare cotă din lume.

Ești pasionat de Blackjack? 21 este numărul tău norocos la Mozzart Bet. Fii All-In în fiecare vineri!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează