GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ghidul soțului pentru bijuterii aniversare: care este cadoul potrivit?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 00:40 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 11:24

Bijuteriile sunt un cadou elegant și atemporal, care pot face orice ocazie specială. Când vine vorba de aniversari de nuntă, există puține cadouri care egalează strălucirea plină de romantism a bijuteriilor. Indiferent dacă sărbătorești prima sau cea de-a cincizecea aniversare a căsătoriei, o bijuterie frumoasă este  modalitatea perfectă de a-ți exprima dragostea și aprecierea față de persoana dragă.

Cadourile aniversare se oferă la fiecare 5 ani, începând cu primul an de căsătorie și au câte o piatră prețioasă asociată simbolic cu acest eveniment. Majoritatea cuplurilor decid să aleagă un cadou de durată, care va fi prețuit și apreciat (mai degrabă decât unul care urmează o anumită „regulă”).

Iată, mai jos, unele dintre cele mai populare cadouri de bijuterii pentru aniversări :

Prima aniversare - Bijuterii de aur

Prima aniversare a nunții este sărbătorită în mod tradițional cu un cadou de hârtie. Hârtia este fragilă, la fel ca etapele de început ale unei relații. Dacă, însă, ai grijă de ea în mod corespunzător, va dura toată viața! Totuși, în ziua de azi, bijuteriile din aur sunt o alternativă modernă a celor de hârtie.

Un simplu colier sau o pereche de cercei de aur pot fi oferiți soției pentru a marca această ocazie specială. Dacă dorești să adaugi o notă personală, poți lua în considerare gravarea numelui partenerei sau a unui mesaj special (de exemplu, data nunții).

Alte cupluri optează pentru un inel de aur, care se poate purta pe degetul cu inelul de logodnă sau un set de brățări sau pandantive asortate pentru el și ea. Poti alege aur galben, alb sau roz, in functie de preferinta personală.

A 5-a aniversare - Bijuterii cu safir

Safirul este piatra prețioasă tradițională pentru cea de-a cincea aniversare a nunții și este ușor de înțeles de ce. Culoarea albastru intens a safirului simbolizează profunzimea iubirii tale. Bijuteriile cu pietre de safir pot varia de la piese simple și elegante, la cele îndrăznețe și impunătoare.

Dacă nu ești încântat de tradiționalul safir albastru, poți opta pentru bijuterii cu safir galben, roz, piersică, verde sau violet.

Un inel, colier sau o pereche de cercei cu safir sunt un cadou atemporal și durabil, pe care soția ta îl va prețui în toți anii de relație care vor urma.

A 10-a aniversare - Bijuterii cu diamante

Diamantele sunt simbolul clasic al iubirii veșnice, făcându-le cadoul perfect pentru a zecea aniversare a căsătoriei. Indiferent dacă alegi un colier, o brățară sau cercei cu diamante, acest cadou va face, cu siguranță, o impresie de durată.

Nu greșești nici dacă optezi pentru un inel Eternity cu diamante. Acesta este conceput pentru a fi purtat alături de verighetă, ca simbol al legăturii de durată.

A 25-a aniversare - Bijuterii din argint

Cea de-a 25-a aniversare a nunții este cunoscută în mod obișnuit ca aniversarea de argint. Așadar, ce cadou ar fi mai potrivit decât o bijuterie din argint lucrata manual?

Argintul este un material versatil și accesibil, care poate fi folosit pentru a crea o gamă largă de modele. Bijuteriile din argint pot fi simple și subtile sau îndrăznețe și impunătoare, în funcție de preferințe. Găsești aici modele deosebite de bratari din argint pentru ocazii formale sau de zi cu zi. 

A 50-a aniversare - Bijuterii de aur (din nou!)

Nu mai este un secret…“Nunta de aur”, cum mai este denumită cea de-a cincizecea aniversare a căsătoriei, este sărbătorită cu accesorii din aur oferite cadou.

Spre deosebire de prima aniversare, de data aceasta se ia în considerare o bijuterie mai elaborată, care să reflecte importanța acestui eveniment. Un colier sau o brățară de aur împodobite cu diamante sau alte pietre prețioase pot marca cu success jumătate de secol petrecut împreună.

În concluzie, bijuteriile sunt o modalitate minunată de a-ți sărbători aniversarea nunții și de a-i arăta partenerei de viață cât de mult o iubești și apreciezi. Indiferent dacă alegi aur, argint, safire, diamante sau alte metale și pietre prețioase, o bijuterie va face o impresie de durată și va servi ca o amintire frumoasă a dragostei voastre pentru mulți ani de acum înainte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează