GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Granzii Europei vor fi din nou distrași

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 11:45 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 12:08

Nu l-am numi un moment de geniu, dar cu siguranță este o perspicacitate. Weekendul trecut, în 13 din 22 de meciuri, sferturile de finală din Liga Campionilor, Europa League și Conference League echipele au făcut un pas greșit în campionat. 22 pentru că a fost meci direct în Belgia. Și nu cei 13 familiari sunt impresionante, ci cotele pe înfrângerile celor de la Alkmaar, Real, Benfica, Juventus, Chelsea. Cota totala a fost foarte mare. Urmărește toate emoțiile cu cote de top pe efbet.ro.

Și tocmai din acest motiv, strategia deja dovedită ar trebui încercată din nou. Nu este 100%, pentru că în multe cazuri nu s-a dovedit a fi adevărat, dar este profitabilă. În Italia, printr-un miracol, avem până la șase meciuri cu participarea cluburilor care se vor gândi doar la meciurile din Europa. Bologna - Milano, Napoli - Verona, Inter - Monza, Sassuolo - Juventus, Roma - Udinese și Fiorentina - Atalanta. Vedem cel puțin trei rezultate de egalitate. Cluburile italiene sunt extrem de ambițioase să meargă cât mai departe în Europa pentru că ceea ce se întâmplă acum, se întâmplă o dată la 20 de ani. Meciurile din Italia beneficiază de cote de top pe efbet.ro.

Germania are doar doi reprezentanți și, după cum s-a văzut din săptămâna precedentă, Europa nu interferează cu Bundesliga. Înfrângerea clasică a lui Bayern în fața lui Manchester City înseamnă automat că Hoffenheim va pierdeavantajul strategic. Vă reamintim că fanii lui Bayern îl urăsc cel mai mult pe Hofe și mai precis pe proprietarul său. Leverkusen este într-o formă ucigașă și este puțin probabil să se poticnească la Wolfsburg. Cele mai bune cote și bonusuri aici: efbet.ro.

În Spania, însă, Real a demonstrat în toate modurile posibile că LaLiga a fost plasată în afara ambițiilor lor. Vizita la Cadiz este o oportunitate excelentă pentru a doua înfrângere majoră consecutivă. Situația de la Sevilla este mai complicată, dar este momentul potrivit să piardă în fața Valenciei pe Mestalla. Cote de top la aceste meciuri pe efbet.ro.

În Anglia, cele patru participante nu vor fi ghidate atât de planurile europene, cât de forma lor actuală. Este clar că „cetățenii” sunt precum Mark Verstappen și nu se pot opri. Cu toate acestea, Chelsea găzduiește Brighton, iar oaspeții pot pleca cu ușurință cu cele trei puncte. West Ham ne surprinde cu tenacitatea lor, dar joacă cu Arsenal și par condamnați. Cel mai interesant de urmărit este confruntarea dintre Nottingham și Manchester United. Și aici credemcă va fi o surpriză. Cele mai bune cote pentru aceste dueluri și multe altele, aici pe efbet.ro .

Cele două participante portugheze, Benfica și Sporting, le va fi greu să greșească în duelurile cu Chaves și, respectiv, Aruca, dar nimic nu vă împiedică să căutați cote mari, chiar dacă doar de dragul profitabilității. În mod senzațional în acest sezon, Belgia a avut mai multe cluburi în sferturile de finală decât Spania și Germania. Și toți speră să meargă și mai departe pentru că tragerea la sorți permite tot felul de interpretări. În cazul celor de la Union San Gilois, care se află în vârful valului, în Belgia, au un meci cu retrogradata Seraing, ceea ce este interesant. Nu am ignora posibilitatea unei surprize, chiar și în acest meci aparent clar. Dar mult mai interesantă este înfrângerea celor de la  Gent în fața celor de la Mechelen. Anderlecht este pur și simplu condamnat ca oaspete al celor de la Genk.  

În nordul Olandei, avem și două participante supraviețuitoare și nu sunt Ajax și PSV! Dar Feyenoord și Alkmaar au o istorie mare în turneele europene și nu vor rata noua șansă prezentată. Feyenoord are un avans considerabil și sunt 99 la sută campioni în Eredivisie. Vizita lor la Cambuur, pe cale de dispariție, pare a fi un 2 solist fără un stres prea mare. Intențiile celor de la Alkmaar s-au arătat bune în înfrângerea cu Sparta. Acum vizitează Sittard și lucrurile s-ar putea repeta. Subliniem că Basel găzduiește Young Boys, Lech Poznan este oaspetele Legiei Varșovia, iar rezultatul este prezis în proporție de 90 la sută în favoarea favoriților. Ei sunt Legia și Young Boys. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro .

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează