GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Iarna Surprizelor pe Maxbet.ro – Chiar și Moșul e invidios

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2023 14:23 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 14:23

Maxbet.ro dă startul unei ierni ca în povești, cu 60 de zile de premii! Din Decembrie până în Februarie ai prize drop-uri zilnice de ultimă generație – smartphone-uri, smartwatch-uri, console de gaming și multe altele cu promoția Iarna Surprizelor! 

Ninge cu premii 

În perioada 18 Decembrie 2023 – 16 Februarie 2024, punem la bătaie premii zilnice, de la rotiri gratuite și bani bonus, până la gadgeturi de ultimă generație și marele premiu, oferit prin tragere la sorți – o cabană de tip A-frame. 

În fiecare zi de promoție poți revendica o consolă de gaming, un smartwatch, un smartphone de ultimă generație, bani bonus sau rotiri gratuite. Toate acestea sunt la doar o depunere distanță! Tot ce ai de făcut este să: 

  • Ai un cont activ pe Maxbet.ro;
  • Apeși pe butonul Participă din pagina de promoție;
  • Joci unul dintre sloturile preferate din secțiunea Cazino sau Plasezi un pariu pe echipa favorită;
  • Ești înscris automat în promoție.

În plus, la finalul campaniei, poți fi chiar tu câștigătorul "premiului surpriză", prin tragerea la sorți de pe 20 Februarie 2024. Rămâi alături de noi și bucură-te zilnic de cadouri!

Încă nu ai cont pe Maxbet.ro?

Dacă nu ai cont, nicio problemă! Îți poți face unul în câteva minute și îti poți începe aventura în cazino cu pachetul dublu de bun venit – care îți aduce 100% bonus până la 1000 RON plus 100 rotiri gratuite la Sugar Rush, de două ori!

Iar dacă ești pasionat de sport, avem oferta perfectă pentru tine. Poți paria pe favoriții tăi cu oferta de bun venit de la Pariuri Sportive. Aceasta îți aduce un bonus de până la 1.000 RON + 444 ROTIRI GRATUITE + 50 RON BONUS pe care să îl utilizezi la loteriile internaționale!

În plus, te așteaptă promoții și bonusuri zilnice, misiuni și turnee care te pot desemna câștigător!

Sărbători la alt nivel

Nu uita că zilnici poți revendica și o surpriză MaxWheel, unde un singur spin îți aduce garantat, în mod aleatoriu, Rotiri Gratuite, Bani Bonus, Bani Cash, dar și multe alte surprize. 

În plus, încearcă-ți norocul la Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Big Bass Bonanza, Sugar Rush și multe alte sloturi, pe o miză de minimum 5 RON pentru că oricând poți declanșa Mystery MaxJackpot și să revendici un premiu cash de până la 100.000 RON! 

Vezi toate știrile Maxbet

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează