GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Începe o nouă săptămână de pariuri! Vezi recomandările lui Robert Niță din SuperSocial

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2024 14:49 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 14:55

Este luni, așa că e timpul să trecem în revistă evenimentele de top ale săptămânii. Robert Niță, fost Superfotbalist și în prezent influencer în SuperSocial, ne pasează decisiv pentru a fi cât mai aproape de bilete verzi.

Inspiră-te din biletul lui Robert Niță din SuperSocial, copiază-l sau distribuie-l prietenilor!

 Ce nu ar trebui să ratezi săptămâna aceasta

Luni, Serie A vine la pachet cu il spettacolo. Udinese – Inter este prima partidă aleasă de Robert Niță pe biletul său. Fostul atacant merge pe victoria nerazzurrilor. De altfel, Inter e lider în Italia, iar Udinese e pe locul 15; doar o minune și o mare de fani înfocați ar putea aduce victoria gazdelor.

Marți, Robert a ales un meci din Championship: Milwall – Leicester, unde vede o victorie clară pentru oaspeții care nu demult jucau Supermeciuri în Premier League.

Miercuri, PSG – Barcelona se joacă în Liga Campionilor, iar influencerul SuperSocial este de părere că va fi un meci cu 1-3 goluri date. În 8 meciuri jucate de fiecare în actuala stagiune, parizienii au înscris de 13 ori, iar Barcelona de 16 ori. Media parizienilor este 1.62, iar cea a catalanilor – 2.

Vezi toate cotele Superbet pentru partidele săptămânii din Liga Campionilor!

Joi, toți ochii sunt pe Europa League. Robert Niță a ales pentru biletul său disputa dintre Leverkusen și West Ham, cu victorie clară de partea gazdelor. Bayer Leverkusen e lider în Bundesliga și are victorii pe linie în ultimele 5 meciuri jucate acasă. În deplasare, Ciocănarii de la West Ham sunt prinși pe picior greșit în ultima perioadă: au 3 eșecuri în ultimele 5 meciuri jucate.

Vineri, meciul zilei vine din Bundesliga – Augsburg versus Union Berlin. Fostul mare fotbalist este de părere că Augsburg va câștiga confruntarea, ajutată de poziția net superioară din clasament, dar și de forma tot mai bună din partidele jucate pe teren propriu. De la sfârșitul lui ianuarie nu au mai pierdut jucătorii lui Augsburg un meci acasă. 

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Trăiește jocul la un Super Nivel! Fii Super

Superavantaj! Câștiguri rapide, câștiguri salvate și bucurie multiplicată!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează