GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Incepe un nou sezon in Premier League! Pe cine pariem?

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 15:29

In acest weekend se da startul unei noi editii de Premier League, cel mai spectaculos campionat din lume debuteaza pe 11 august cu duelul dintre Arsenal si Leicester. Dupa cum ne-am obisnuit in sezonul trecut, oficialii ligii engleze de fotbal au introdus meciuri vinerea si lunea. Campioana Chelsea va juca sambata in compania celor de la Burnley intr-un meci ce se anunta destul de simplu. Specialistii nu o vad cu sanse prea bune pe Chelsea sa-si pastreze titlul, are cota 4.50, fiind abia a 3-a favorita dupa City si United. Nici istoria nu este de partea “albastrilor” – in ultimii 10 ani nicio formatie nu a reusit sa-si apare titlul cucerit in Premier League.

 

Chelsea nu a facut prea multe transferuri in aceasta vara, cate un jucator in fiecare compartiment, cel mai important fiind Morata care a venit de la Real Madrid pe nu mai putin de 65 milioane de euro. La echipele pe unde a jucat in ultimii ani, Álvaro nu a prins mai mult de 14 meciuri ca titular, a fost mai mult varianta a 2-a. Acum insa situatia cu siguranta se va schimba, la cati bani s-au platit pe el, Conte si l-a dorit si il va folosi meci de meci. Pentru a iesi golgheterul echipei, spaniolul are cota 1.40 pe care Ilie Dumitrescu, specialistul Unibet ne recomanda sa pariem.

morata golgheter chelsea

 

Manchester City nu a facut exceptie nici in acest sezon de la transferuri pe sume uriase, Guardiola a cheltuit peste 200 de milioane de euro in special in zona defensiva, acolo unde i-a adus pe Mendy, Walker si Danilo. Faptul ca Man City nu a pierdut niciun om de baza dar a si adus jucatori de sute de milioane o face marea favorita la castigarea acestei editii de Premier League, intr-o cota de 2.70 la Unibet. Principala piesa din sistemul lui Pep ramane De Bruyne, belgianul a reusit cele mai multe pase decisive in sezonul trecut, 18, iar daca in aceasta campanie va iesi cel mai bun pasator din PL primim o cota de 3.40.

man city castiga titlul

 

Dintr-un top al celor mai scumpe transferuri nu avea cum sa lipseasca Manchester United care a cheltuit peste 85 milioane de euro pentru a-si intari atacul cu Lukaku. Venit de la Everton el a reusit sa inscrie in total 75 de goluri de cand joaca in prima liga engleza. Ilie Dumitrescu a remarcat la Unibet un pariu special care are sanse foarte bune de reusita: Lukaku sa inscrie mai multe goluri decat Lacazette pentru o cota de 1.50. “Diavolii rosii” nu-si mai permit sa rateze si in acest an “big 4”, 1.33 este cota oferita de Unibet pentru acest pronostic.

Varful lui Tottenham, Harry Kane, a fost cel mai bun marcator din Premier League in sezonul trecut, cu 29 de goluri iar pentru a-si apara titlul de golgheter are serios de lucru pentru ca va fi concurenta mare daca tinem cont de ce transferuri s-au facut. Cota lui Kane pentru a fi din nou pe primul loc in topul marcatorilor este de 3.75 la Unibet.

kane golgheter pl

 

Pentru prima data in ultimele 22 de sezoane, Tottenham a reusit sa se claseze mai bine decat marea rivala Arsenal, daca repeta performanta cota este de 1.68. Pentru ca tot am adus aminte de trupa lui Wenger, “tunarii” sunt vazuti ca si iesiti din “big 4” la o cota de 1.35 in cadrul agentiei de pariuri online Unibet.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează