GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Inter nu pierde cu Juventus, AC Milan invinge la Bologna - pariuri pe Serie A

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 13:59

Dupa ce a cedat pe teren propriu in fata lui Napoli in etapa trecta, "Batrana Doamna" are mare nevoie de un rezultat bun in meciul Inter - Juventus Torino. "Analizand situatia la zi, Inter vine dupa doua victorii si un egal, iar Juventus Torino dupa o infrangere acasa in fata marii rivale la titlu. Totusi, rezultatul din Derby D`Italia ramane greu de anticipat. Sa nu uitam, trupa lui Allegri are un plus la capitolul experienta", explica Ilie Dumitrescu, Ambasadorul casei de pariuri sportive online Unibet.

Echipa din Milano este neinvinsa acasa in ultimele 8 jocuri de campionat. Mai mult decat atat, gazdele s-au impus in ultimele doua jocuri directe de pe San Siro. Se poate paria astfel pe faptul ca Inter nu va fi invinsa - cota 1,70. De pe siteul unibet.rose poate selecta si optiunea "ambele marcheaza" - cota 1,90. Motivul tine tot de statistici: in cinci din precedentele sase meciuri la Inter acasa, ambele formatii au reusit sa puncteze.

inter nu pierde

Cealalta mare echipa din Milano, AC Milan, joaca in aceasta etapa de Serie A la Bologna. Milanezii vor sa prinda ultimul loc de Europa League, dar au nevoie mare de puncte pentru a salva astfel sezonul.

"Trupa lui Gennaro Gattuso este insa in cadere libera. A ajuns la 6 meciuri fara victorie, iar in ultima etapa a pierdut rusinos acasa cu ultima clasata Benevento, echipa retrogradata deja in Serie B. De partea cealalta, Bologna ocupa un caldut loc 12 si nu are nicio grija pe final de campionat. Asadar pentru AC Milan este momentul sa arate daca este pregatita sau nu sa joace tare acest final de campionat", mai spune Ilie Dumitrescu.

Idei pentru biletul zilei: AC Milan castiga - cota 1,80 (echipan are patru victorii consecutive in fata Bolognei in Serie A) si sub 2,5 goluri - cota 1,75 (s-au consemnat doar 5 goluri in total in ultimele cinci jocuri de campionat ale Milanului).

milan castiga

In analiza Expertului Unibet este inclus si un meci din Scottish Premiership, derby-ul Celtic - Rangers. Aici, Ilie Dumitrescu propune un pariu pe numarul de goluri: peste 2,5 reusite - cota 1,65. Rangers este cea mai ofensiva echipa din acest sezon in Scotia si are o medie de 3,15 goluri marcate pe meci.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează