GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Intră în Șirul Suporterilor și mergi cu naționala în Norvegia și Malta!

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 19:45

FORTUNA. Împreună putem realiza cel mai lung videoclip de susținere a echipei naționale. Alătură-te campaniei și Fortuna te trimite cu tricolorii în Norvegia și Malta.

Demonstrează că ești un adevărat suporter al echipei naționale și înscrie-te în cursa pentru premii!

Trimite până pe 26 mai un filmuleț cu tine și cu prietenii tăi realizat conform instrucțiunilor de pe sirulsuporterilor.efortuna.ro. Toate persoanele care apar în videoclip pot fi înscrise în campanie.

Zboară cu tricolorii și încurajează-i live

Marele premiu e un vis care poate deveni realitate pentru un suporter al naționalei: o excursie dublă alături de tricolori în Norvegia și Malta.

Poți avea ocazia de a călători alături de jucătorii naționalei și de a-i încuraja live la cele două meciuri din deplasare, din preliminariile EURO 2020. Intră în Șirul Suporterilor și fii pregătit să mergi la meciurile de pe 7 și 11 iunie.

Dacă nu vei fi norocosul câștigător al marelui premiu, ai șansa de a câștiga unul dintre cele două iphone-uri XR sau unul dintre cele 10 tricouri, cu autograf, ale echipei naționale.

Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți, pe data de 27 mai.

Intră în Șirul Suporterilor! Împreună suntem echipa României!

CLICK AICI pentru regulamentul complet al campaniei!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close