GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Investește în confortul angajaților tăi și alege un mobilier de calitate

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2023 17:24 / Actualizat marti, 09 mai 2023 17:24

Spațiul de birou este mediul în care angajații tăi petrec cel puțin 8 ore pe zi, iar alegerea mobilierului potrivit poate face diferența între o zi productivă și una obositoare, fără prea multe task-uri bifate. 

Nu o spunem doar noi, ci și toate studiile care au ajuns la aceeași concluzie: mobilierul de birou influențează productivitatea, confortul și sănătatea angajaților tăi. Angajații fericiți vor fi mult mai eficienți decât cei care lucrează în condiții derizorii. Iată la ce trebuie să fii atent atunci când alegi un mobilier birou:

Masa de birou – investiție în confort

Știai că o masă de birou aleasă corect îmbunătățește postura, reduce oboseala și crește nivelul de productivitate? Majoritatea angajatorilor aleg mesele de birou în funcție de spațiu pe care îl au la dispoziție sau de buget, ținând prea puțin cont de confortul angajaților. Alege o masă birou suficient de încăpătoare pentru toate echipamentele de care angajatul are nevoie, dintr-un material de calitate, care să reziste cu brio testului timpului. Nu uita că aceste mese vor fi folosite în fiecare zi intens, deci dacă investești de prima dată într-un mobilier de calitate, nu vei fi nevoit să schimbi mobilierul peste câțiva ani.

Scaunul de birou – investiție în sănătate

Un scaun de birou ergonomic previne durerile de spate, gât și umeri și reduce tensiunea musculară. Ai fi surprins să vezi câți angajați își iau concediu medical din cauza durerilor sau a problemelor de sănătate provocate de postura incorectă și scaunele de birou incomode. Un scaun de birou confortabil trebuie să aibă un spătar ajustabil, suport pentru brațe și să fie realizat din materiale care permit pielii să respire. Practic, investind într-un scaun de birou ergonomic, investești de fapt în sănătatea angajaților tăi pe termen lung. 

Dulapurile de birou – investiție în organizare

Dulapurile fac parte și ele din categoria mobilă birou esențială, cu rol în productivitatea angajaților. Investește în dulapuri de birou de calitate, compartimentate corespunzător, care ajută angajații să se organizeze mult mai bine. Într-un birou organizat, în care fiecare obiect, echipament sau document are un loc bine stabilit, lucrurile merg mult mai bine, iar angajații sunt mai eficient. În funcție de spațiul disponibil, poți opta pentru dulapuri care se întind chiar și pe un perete întreg, pentru rafturi pe pereți sau pentru dulapuri integrate în masa de birou sub formă de sertare. 

După cum poți observa, aceste investiții nu sunt doar în confortul angajaților tăi, ci și în productivitatea muncii. Mobilierul de birou potrivit va oferi suportul necesar angajaților pentru a rezolva task-urile mult mai bine, într-un timp mai scurt. Dacă plănuiești o renovare a biroului și schimbarea mobilierului, nu ezita să implici și angajații în acest proiect. Până la urmă, ei sunt cei care le vor folosi în cea mai mare parte din timp și știu exact care le sunt nevoile. Contează foarte mult ca angajații tăi să știe că cineva se preocupă de mediul în care lucrează și de confortul lor. Fii sigur că această investiție pe care o faci în mobilierul de calitate ți se va întoarce sub forma unei productivități ridicate. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează