GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ionel Danciulescu contra Ilie Dumitrescu: duelul pronosticurilor pentru Dinamo - FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 16:24

Liga 1 programeaza duminica un derby suprem: Dinamo FCSB, in etapa cu numarul 25. Este un joc foarte important pentru ambele formatii, dar probabil ca rezultatul este mai important pentru gazde, ce au nevoie de puncte pentru calificarea in play-off. De cealalta parte, Steaua nu siguranta nu doreste sa rateze ocazia de a invinge Dinamo in deplasare si de a scapa de un adversar incomod in play-off.

 

 

"FCSB este in grafic in campionat, iar jocul cu Dinamo este foarte important in economia luptei pentru titlu, tinand cont de program CFR-ului. Elevii lui Nicolae Dica au nevoie de 3 puncte pentru a ramane cat mai aproape de primul loc. FCSB este la 13 puncte in fata lui Dinamo, dar nu trebuie sa-si subestimeze adversarul", explica Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet.

ambele marcheaza

 

"Pentru Dinamo, derbyul cu FCSB are o miza uriasa. Avem nevoie de cele 3 puncte pentru a continua cu succes cursa pentru calificarea in play-off. O infrangere sau chiar un egal ne pot duce la jocul rezultatelor, iar Dinamo nu isi permite un asemenea risc. Baietii pot ajunge in play-off pe puterile lor si nu trebuie sa rateze aceasta oportunitate", spune si Ionel Danciulescu, Expert Unibet.

 

In 9 din ultimele 10 derby-uri disputate in toate competitiile, ambele formatii au inscris, asa ca se poate paria pe aceasta optiune (cota 2,16), varianta in care crede in mod personal si Ilie Dumitrescu. Ar putea fi chiar egal la pauza (cota 1,96), caci Dinamo a incheiat cele 2 meciuri din 2018 la egalitate, la capatul primei reprize. In plus, va fi un meci incordat, in care se vor evita riscurile mari. Se poate termina chiar egal (cota 3,20): cele doua echipe se afla la egalitate dupa 171 de intalniri, prin 59 de victorii de fiecare parte si 53 de remize.

egal

 

"Dinamo nu are decat varianta victoriei, asa ca este necesar sa inscrie. Echipa trebuie insa sa joace atent, pentru ca FCSB are jucatori periculosi pe faza ofensiva. Am incredere intr-un rezultat bun, pentru ca baietii au aratat ca se mobilizeaza foarte bine la derby-urile cu FCSB. Vreau sa va amintesc ca Dinamo are 3 victorii consecutive pe teren propriu in fata FCSB", mai spune Danciulescu.

dinamo castiga

 

Ilie Dumitrescu vede altfel lucrurile si crede chiar intr-o victorie a oaspetilor: "FCSB ar putea profita de presiunea sub care joaca Dinamo, care este nevoita sa inscrie daca vrea sa castige. Ros-albastrii stau mult mai bine la capitolul posesia mingii, iar acesta ar putea fi un atu important in jocul de duminica".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
488248524671050
Vladimir Cinezan  •  18 Februarie 2018, 07:12

Cei doi I.D., foști jucători, au devenit, pentru bani, desigur, „experți” și „ambasadori” ai unei case de pariuri și îi îndeamnă să parieze pe toți cei care doresc să piardă bani. Desigur, sunt luați în vizor și fotbaliștii, nicăieri nu specifică acești specialiști că jucătorii trebuie să se abțină de la a paria. Să fim alături de acești I. D., care sunt specialiști comentatori la TV, unul fiind chiar angajat al unui club de marcă, și sfătuitori de taină al pariorilor, căci Unibet iese pe plus, avându-i în prim plan pe acești foști reputați internaționali. Desigur, pe plus ies și cei doi,l care, asemeni lui Duckadam, se dau în stambă pentru onorarii venite pe căi oculte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close