GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liga 1 revine cu două meciuri tari din playout și o cotă pe măsură cu Bet Builder

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2023 17:58 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 17:59

Etapa a 4-a din playout debutează, vineri, cu meciurile FCU Craiova 1948 – FC Voluntari și UTA Arad – FC Botoșani. Cu excepția arădenilor, celelalte trei echipe implicate sunt clasate în partea superioară a ierarhiei din playout, în Liga 1. Cu opțiunea Bet Builder de la Betano poți miza pe mai multe tipuri de pariuri din cele două meciuri de miercuri în Liga Campionilor, pe același bilet, pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder? 
Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplele de mai jos la partidele de miercuri seara din ”sferturile” Ligii Campionilor.

Liga 1 - Playout

Pe lângă lupta din subsolul clasamentului pentru evitarea retrogradării, echipele din playout luptă și pentru perspectiva participării în cupele europene sezonul următor. Prima clasată din playout va întâlni ocupanta locului trei din playoff într-un baraj pentru Conference League. O poziție pe care o vizează cel puțin trei echipe, printre acestea numărându-se FCU Craiova 1948 și FC Botoșani, dintre cele care evoluează în partidele de vineri.

FCU Craiova 1948  - FC Voluntari (vineri, 18:00)

Șansă dublă – 1X (cota 1.34)
Cornere – Peste 8.5 (cota 1.72)
Total Cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.78)

FCU Craiova 1948 vine după o victorie spectaculoasă în deplasare cu Universitatea Cluj (3-1), meci în care Aurelian Chițu a reușit un hattrick în 22 de minute. Echipa din Bănie ocupă locul secund în clasamentul din playout, la un punct în urma liderului Petrolul. O singură înfrângere a suferit FCU pe teren propriu în ultimele opt meciuri, aceasta venind chiar în disputa cu Petrolul (1-0). De cealaltă parte, FC Voluntari are o serie de șapte meciuri fără înfrângere în campionat, interval în care a obținut trei victorii și patru egaluri. Nicio remiză nu s-a înregistrat între FCU și FC Voluntari în ultimele cinci meciuri directe, iar oltenii au câștigat precedentele două partide, 1-0 în Cupa României Betano și 2-1 în campionat, ambele pe teren propriu. Un singur meci din ultimele cinci directe au fost de GG între FCU și FC Voluntari.

UTA Arad – FC Botoșani (vineri, 21:00)

Șansă dublă – 1X (cota 1.24)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.98)
Cornere – Sub 8.5 (cota 1.95)

FC Botoșani ocupă locul trei în clasamentul din playout, cu o serie de patru meciuri fără înfrângere în campionat. Interval în care formația lui Flavius Stoican a obținut două victorii și două remize. În deplasare, FC Botoșani n-a mai câștigat de patru meciuri, înregistrând de la 2-0 cu FC Argeș trei înfrângeri la rând și o remiză obținută in extremis la Sibiu, cu Hermannstadt. Arădenii au câștigat ultimele trei meciuri pe teren propriu, cu FCSB și Universitatea Cluj în campionat, respectiv ”sfertul” de Cupa României Betano cu FCU Craiova 1948. Ultimele două meciuri directe au fost câștigate de UTA, 3-1 pe teren propriu și 2-1 în deplasare.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile de vineri din playout-ul de Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 19.06, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 190,65 lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus, din meciurile FCU Craiova 1948 – FC Voluntari și UTA Arad – FC Botoșani, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Nu uita de Asigurarea VAR

Introdus în premieră din acest sezon în fotbalul românesc, VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită „Asigurare VAR”.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător!

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează