GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ligue 1 în lumina reflectoarelor

foto: Imago
foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2023 11:50 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 12:06

Data de 1 februarie are o semnificație simbolică pentru noi pentru că undeva în jurul ei, filosofia campionatelor de cluburi se schimbă în general. Pozițiile și obiectivele sunt deja foarte clar conturate, iar aceasta oferă cele mai autorizate informații despre ceea ce se va întâmpla pe teren. Urmărește toate emoțiile cu cele mai bune cote pe efbet.ro.

Multe lucruri sunt deja clare în prima ligă a Franței. Este o fabrică de primă clasă de fotbaliști de înaltă calitate, evaluată undeva la 30 de milioane de euro. Îi avem pe Kefren Tourand la Nice, Axel Disassi la Monaco, Florin Balogun la Reims, Amen Gowri la Rennes, Angel Gomes la Lille. Aceștia sunt încă tineri și vor umple buzunarele cluburilor. Și așa cum a devenit clar la început, multe lucruri devin clare după 1 februarie. Marseille este echipa care se află în cea mai bună formă și este pregătită să ofere o rezistență puternică PSG-ului. Toulouse și-a accelerat ritmul, iar Reims, ca să spunem direct... este invincibilă. 

La categoria „greu de depășit” se află Monaco. Lorient este echipa care aproape întotdeauna înscrie prima în meci, dar apoi destul de des cealaltă echipă reușește să revină. Cele 13 înfrângeri consecutive ale lui Angers spun multe, iar Auxerre este pe aceeași cale. 

Se anunță un meci foarte dificil pentru PSG împotriva Toulouse, 

Marseille sunt favoriți în derby-ul însorit cu Nice, Reims cu un gol obligatoriu înscris de Balogun în poarta celor de la Auxerre, un alt fiasco pentru Angers în călătoria la Lorient, iar Monaco nu pierde în fața lui Clermont. Meciul special al rundei este derby-ul nordic dintre Rennes și Lille și orice se poate întâmpla acolo. Cele mai bune cote pentru meciurile din Ligue 1 sunt pe efbet.ro.

În Anglia, pentru Arsenal nu pare să existe probleme pe Goodison Park împotriva lui Everton. Este clar că până la marele joc de pe Emirates din 15 februarie cele două rivale nu se vor încurca. Asta înseamnă că Manchester City va lua trei puncte de la Tottenham. Nici Manchester United și Newcastle nu au vor să greșească, mai ales că finala Cupei Ligii le așteaptă pe 26 februarie pe Wembley. Campionatele din Anglia și multe altele sunt pe efbet.ro.

În Germania, Leipzig și Dortmund vor câștiga fiecare câte trei puncte împotriva Köln și, respectiv, Freiburg și vor profita de greșeala celor de la Bayern împotriva celor de la Wolfsburg. Iar luni, putem vedea un clasament condus de Union Berlin. Meciul lor cu Mainz pare cel mai ușor de decis. Duelurile din Germania cu cele mai mari cote sunt pe efbet.ro.

În Spania, campioana devine din ce în ce mai clară cu victoriile constante ale Barcelonei la un gol diferență. Este posibil să se întâmple asta și în Barca - Sevilla. Fiecare dintre cele 9 meciuri rămase, totuși, conține o prefigurare a unui rezultat surprinzător. Dar acordăm o atenție deosebită și în LaLiga2 cu informațiile că cota pentru sub 2,5 goluri în cele 11 jocuri se mută de la 1,39 la 1,53, ceea ce spune multe despre direcția inițială. Cele mai mari cote pentru aceste jocuri sunt pe efbet.ro.

În Italia, unde există motive directe pentru cele mai mari perturbări. Napoli este aproape campioană și poate face câte greșeli își doreste. Derby della Madonnina se joacă duminică în cea mai ponosită formă, dar totuși, Inter este favorită. „Bătrâna Doamnă“ a ieșit la pensie și călătorește în cel mai sudic punct din Serie A. Dar ne-am fixa în continuare pe cotele de top din Lecce, Verona și Monza. Cele mai bune cote și bonusuri pentru aceste meciuri aici: efbet.ro.

În final cele mai sigure meciuri după 1 februarie. Victorii pentru Galatasaray, Mamelodi Sundance, AEK Atena, AEK Larnaca, nu e de mirare că liderii Greciei și Ciprului din acest sezon se numesc AEK. Trei victorii în Portugalia cu reușite ale Benficăi, Porto și Braga, fără complicații pentru Slavia Praga, Young Boys, perechea Dinamo Zagreb – Hajduk va rămâne indestructibilă după această rundă. Avem și un mare derby în România între CFR Cluj și FCSB unde cu toții ne întrebăm: „Cine va câștig?“ Pe efbet.ro găsești cele mai mari cote.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close