GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Maximizarea managementului flotei pentru echipele de fotbal cu GPS Tracking

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2023 11:29 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 11:29

Echipele de fotbal se află într-o continuă mișcare – și nu este vorba numai despre mișcarea de pe teren. Este vorba despre deplasările dintr-un oraș în altul, dintr-o localitate a țării în alta, dintr-o țară în alta. De multe ori, managementul flotei echipelor de fotbal devine problematic, însă există o variantă de depășire a provocărilor care pot apărea din acest punct de vedere: GPS Tracking. Despre ce este vorba și cum poți apela la această soluție vei descoperi în acest articol.

Ce implică GPS Tracking?

GPS Tracking reprezintă mai mult decât o funcție de urmărire care poate fi activată în vederea obținerii unor avantaje. Aceasta reprezintă una dintre modalitățile cu ajutorul cărora o întreagă flotă poate fi gestionată și protejată în timp real. Cum? Cu ajutorul unor trackere GPS – trackerul este o cutie cu un receptor GPS și un transmițător GSM – și al unui software sau al unei aplicații instalate pe telefonul mobil. 

Receptorul GPS este cel care permite identificarea poziției pe care o are vehiculul datorită sateliților, iar emițătorul GSM permite transmiterea informațiilor despre poziție cu ajutorul internetului sau prin SMS. Acest tracker permite urmărirea rutelor și mișcărilor oricărui vehicul în momentul în care este cuplat cu un sistem de geolocalizare GPS.  

GPS Tracking – gestionarea eficientă a flotei pentru echipele de fotbal 

Unul dintre cele mai eficiente instrumente utilizate în vederea gestionării eficiente a flotei pentru echipele de fotbal este www.gpswox.com. Este vorba despre utilizarea unui instrument care ajută la urmărirea modului în care se realizează transportul de jucători, la urmărirea gestionării echipamentelor sau chiar a personalului de asistență. 

Mai mult decât atât, GPS Tracking poate monitoriza și, în acest fel, poate îmbunătăți modul în care sunt folosite autobuzele echipei, devenind astfel un instrument util pentru gestionarea deplasărilor între localități din interiorul sau din afara țării. 

Avantaje obținute cu ajutorul GPS Tracking

Gestionarea eficientă a unei flote pentru echipele de fotbal înseamnă, printre altele, o programare îmbunătățită a deplasărilor, o coordonare eficientă a transportului, dar și un timp de nefuncționare redus considerabil. Iar toate acestea sunt obținute cu ajutorul unui GPS Tracking precum www.trackingfox.com

Gestionând în mod eficient flota pentru echipele de fotbal, nu se fac economii doar de timp, ci și de costuri. Mai mult decât atât, este îmbunătățită siguranța întregului personal, de la jucători la asistenți și nu numai, iar serviciul oferit clienților este mai bun. Timpul petrecut pe drum va fi mai mic, iar costurile vor fi, de asemenea, reduse, pentru că rutele vehiculelor sunt optimizate, iar consumul de combustibil va fi mai mic. 

De asemenea, GPS Traking are un rol benefic în evitarea accidentelor și în limitarea riscurilor asumate de șoferi, deoarece acestea pot fi folosite pentru controlul vitezei sau al timpului de condus efectiv pe care șoferii trebuie să îl respecte. 

Provocări și limite ale utilizării GPS Tracking 

Într-adevăr, avantajele pe care le oferă GPS Tracking sunt numeroase, însă există anumite provocări și limite care nu pot fi trecute cu vederea. Una dintre acestea se referă la nevoia de siguranță absolută în transmiterea datelor. Este important ca datele transmise să fie fiabile și sigure, altfel nu numai că gestionarea flotei va fi ineficientă, însă se poate discuta și despre anumite riscuri implicate. 

Un software de gestionare a flotei le va permite celor care manageriază echipele de fotbal să vadă în timp real locația vehiculelor din flota lor, motiv pentru care managementul va fi maximizat și vor fi obținute unele dintre cele mai mari avantaje: se vor realiza economii de timp și bani, eficiența flotei va crește, va fi asigurată o mai mare siguranță a jucătorilor și nu numai. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează