GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Meci dificil al galacticilor cu Girona, misiune simpla pentru Bayern la Leipzig

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 17:57

Madrid - Girona este unul dintre cele mai interesante meciuri din Spania in acest week-end. "Madridul va cauta sa razbune esecul usturator din tur cu Girona, scor 1-2. Aflata la primul sezon in La Liga, cea de-a treia echipa din Catalonia este una dintre revelatiile campionatului. Girona ocupa un onorabil loc 7 si va veni pe Santiago Bernabeu, dupa o serie de 3 victorii consecutive. "Galacticii" ar trebui totusi sa se impuna lejer, pentru ca au mai multi jucatori de super clasa, comparativ cu ambitioasa echipa catalana", este de parere Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet.

 

Ponturi recomandate pentru biletul zilei: Girona inscrie - cota 1,59 (R. Madrid a primit gol pe teren propriu in 8 din ultimele 9 jocuri, in toate competitiile) si se marcheaza peste 3,5 goluri - cota 1,74 pe www.unibet.ro (in ultimele 6 jocuri de pe Santiago Bernabeu s-au marcat in medie 5 goluri / meci).

girona inscrie

 

In Germania, Bayern are prima sansa de castig, in deplasare, cu Leipzig - cota 1,76 pentru meci castigat de oaspeti. Acestia au o serie de sapte victorii consecutive in deplasarile sustinute, in toate competitiile. Este foarte posibil ca ambele formatii sa inscrie - cota 1,52 - caci in cele 2 meciuri directe din toate competitiile, disputate la Leipzig, s-au marcat in total 11 goluri.

 

"Locul 6 in Bundesliga, Leipzig va primi vizita liderului Bayern, virtuala castigatoare a titlului in acest an. Gazdele traverseaza o perioada foarte dificila in campionat, reusind doar doua remize in ultimele patru partide. Cum Bayern este constanta in forma maxima, Leipzig va avea un meci foarte dificil. As vrea sa va spun ca intalnirile precedente au fost spectaculoase, cu multe goluri pe tabela de marcaj", explica Ilie Dumitrescu. 

leipzig bayern ambele marcheaza

 

Expertul Unibet trateaza in analiza sa video de pe YouTube si un meci din FA Cup, sferturi de finala, partida ce poate fi vizionata live la Unibet TV. Leicester - Chelsea pare o partida foarte echilibrata, intalnindu-se ultimele doua echipe ce au castigat trofeul in Premier Leaue. Anul acesta, titlul este deja cucerit de Manchester City, asa ca Leicester si Chelsea cauta sa salveze sezonul in Cupa Angliei.

leicester chelsea peste 25 goluri

 

Varianta de pariere pe mai mult de 2,5 goluri consemnate (cota 1,87) este sustinuta de faptul ca, in ultimele 10 partide directe disputate la Leicester, s-au consemnat minimum 3 goluri pe tabela de marcaj. O alta idee de joc bazata pe statistici este "Leiceser nu pierde" - cota 1,75. In FA Cup, Leicester are 9 meciuri consecutive jucate acasa in care nu a cunoscut infrangerea.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează