GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mobilier hol ingust: Trucuri de amenajare si piese de mobilier pentru holuri mici

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 12:58 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 13:04

Ai decorat bucătăria cu cele mai frumoase piese de mobilier și ai transformat dormitorul într-un sanctuar al relaxării. Dar ce s-a întâmplat cu holul? Ai făcut alegerea pieselor de mobilier hol ingust? Acest spatiu este ușor de trecut cu vederea și poate fi o provocare reală - este întunecat, îngust și îți pune la încercare creativitatea.

Poate că nu petreci mult timp pe hol, dar merită să ignori cu desăvârșire amenajarea acestuia?Absolut deloc! Un hol bine decorat poate face o impresie puternică și poate fi un spațiu funcțional și plăcut pentru tine și familia ta. Deci, nu subestima puterea unui design bine executat pe hol și ia în considerare să îl transformi într-un spațiu util cu piese de mobilier hol pe măsură.

Ești în căutarea unor idei inovatoare pentru a transforma holul tău îngust într-un spațiu armonizat cu stilul de design al întregii locuințe? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Astăzi vom discuta împreuna despre spațiul de intrare în casă, hol și modalitățile prin care poți transforma chiar și cele mai anoste holuri mici în spații inedite. Nu mai sta pe gânduri, chiar dacă holul tău este mic, cu aceste trucuri de amenajare îți vei transforma spatiul la 180 de grade!

Idei de amenajare pentru un interior de mici dimensiuni

Mobilier hol ingust: Trucuri de amenajare si piese de mobilier pentru holuri mici

Holurile sunt la fel de importante precum oricare altă încăpere a casei. Primul lucru pe care îl va observa orice vizitator când pășește în casa ta este daca holul de la intrare e ordonat și în perfectă armonie cu stilul casei. Este locul de unde poți face o primă impresie și unde poți să-ți arăți personalitatea prin eleganta alegerii mobilierului, a diferitelor obiecte și mai ales a feluritelor tipuri de accesorii.

Un truc ingenios este să pui cărți pe un raft sau pe o măsuță de la intrare. Acestea nu numai că adaugă un aer familiar și prietenos, dar dezvăluie și ceva despre personalitatea ta. În plus, cărțile pot fi și o soluție practică de depozitare, economisind spatiu într-un mod elegant.

De asemenea, poți să te joci cu tematica de culori și să alegi cărți în ton cu paleta cromatică a holului, transformându-le într-un element de design. O altă idee ar fi să alegi un cuier în același stil de amenajare cu mobilierul din alte încăperi ale casei. Nu doar că vei avea un spațiu în plus pentru haine, pantofi și alte elemente, dar te va ajuta să organizezi și mai bine spațiul.

Ce piese de mobilier hol ingust ai putea integra la intrare?

Mobilier hol ingust: Trucuri de amenajare si piese de mobilier pentru holuri mici

Există o mulțime de corpuri și piese de mobilier hol ingust pe care le poți integra într-o zonă compact pentru a crea un spațiu practic și funcțional la intrarea în casă. Este important să alegi mobilierul care se potrivește cu dimensiunea și stilul holului tău îngust, iar piesele alese să fie practice și funcționale pentru a-ți maximiza spațiul de depozitare pentru hainele tale și pentru a crea un hol ordonat și bine organizat.

Cu puțină planificare și alegeri inteligente de mobilier, poți maximiza spațiul de depozitare și poți crea un loc inedit la intrarea în casă. Iată câteva elemente pe care poți miza în alegerea pieselor de mobilier hol ingust: dulapuri și corpuri suspendate, console, cuiere cu spații de depozitare, oglinda și chiar banchete cu perne decorative.

#1. Dulapuri și corpuri suspendate

Dulapul suspendat poate fi o soluție excelentă pentru a depozita hainele, încălțămintea și alte elemente personale într-un hol îngust. Deoarece este montat pe perete, un dulap suspendat nu ocupă spațiu în podea și poate fi dotat cu rafturi și sertare pentru a maximiza spațiul. Ca alegere de mobilier hol ingust, trebuie sa ai în vedere și celelalte produse de mobila din casa ta. Ar trebui să coordonezi întreaga estetică într-un tip de amenajare coerentă.

#2. Consolă cu design modern

O consolă poate fi o alegere excelentă pentru un hol îngust, deoarece are un design compact și poate fi plasată cu ușurință pe unul dintre pereții holului. Consola poate fi utilizată pentru depozitarea cheilor, a facturilor sau a altor obiecte personale. O consolă poate fi dotată și cu oglinzi pentru a crea iluzia de spatiu mai mare.

#3 Bancheta cu spatiu de depozitare pentru pantofi

O banchetă practică pentru un hol îngust, oferă un loc confortabil pentru a te așeza atunci când îți pui încălțămintea. O poți amenaja cu perne și alte elemente în același stil cu diferite decorațiuni de interior pentru a adăuga culoare și textură.

#4 Modele de polițe și rafturi de perete

Majoritatea proprietarilor de apartament preferă tipul acesta de mobilier hol ingust, întrucât lasă suficient loc elementelor de decor și ajuta totodata în amenajare. Polițele pot fi montate pe perete, astfel încât să nu ocupe spatiu. Acestea pot fi utilizate pentru depozitarea cărților, a revistelor sau a altor obiecte decorative.

#5 Oglinda mare sau modele mai mici de oglinzi

O oglindă poate fi un element esențial pentru un hol îngust, deoarece poate crea iluzia de spațiu mai mare. Oglinda reflectă lumina și deschide spațiul. De asemenea, amplifică un sentiment de profunzime prin extinderea peretelui, deoarece oglindește vederea.

Nu trebuie sa te limitezi la o singură oglinda, ai putea alege să cumperi mai multe oglinzi de mici dimensiuni pe care să le aranjezi estetic pe perete. Pentru un plus de lumină, poți opta pentru un cadru alb când alegi oglinda.

Tematica de culoare și texturile: ce se pretează pentru holuri mici?

În general, este important să alegi culorile cu grijă și să te asiguri că se potrivesc cu spațiul îngust și cu lumina naturală care intră în încăpere. Menține o coerență cromatică în toate elementele de decor pentru a crea o atmosferă primitoare și plăcută.

Fiindcă spațiul este deja unul mic, orientează-te spre culori deschise și luminoase care să permită luminii să se reflecte pentru a mari natural spațiul tău. Albul, nuanțele de crem sau culorile pastelate dau impresia de spațiu mai mare și permit luminii să se reflecte și să lumineze încăperea.

Texturile pot fi, de asemenea, un element important în decorul unui hol îngust, adăugând profunzime și interes vizual. Poți adăuga texturi cu un covor sau cu o pictură în relief, de exemplu.

Ai nevoie de mobilier hol ingust? Pe Elvila.ro găsești mobila de care ai nevoie!

Dacă ai un hol îngust, ai putea fi tentat să te concentrezi doar pe încăperile principale ale casei. Dar, ce-ar fi dacă ți-am spune că acest mic spațiu are potențialul de a fi transformat într-una dintre părțile tale preferate ale casei?

Intră chiar acum pe Elvila.ro și descoperă selecția variată de piese de mobilier hol ingust care îți pot transforma spațiul într-un loc inedit. Nu trebuie să renunți la suprafețele de afișare când poți să adaugi rafturi sau polițe de perete, mici măsuțe sau suporturi pentru plante.

Nu subestima puterea unui mobilier hol ingust și a posibilităților sale de a transforma un spatiu într-un cadru ideal care să îți reflecte personalitatea și stilul unic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează