GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Noile SLIME-uri Crystal Pearl acum in Romania! Pret special: 12,99lei! Cauta toate culorile!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 13:58

Din 5 iunie, veti gasi la chioscurile de ziare din toata tara noile Slime-uri Crystal Pearl pentru copii si adulti, super moi si super parfumate!

Sunt 6 variante de culoare si miros, ambalate in borcane pentru a fi utilizate repetat! Este foarte haios sa le modelezi, rasucesti pentru a face diferite forme! Este o modalitate placuta de a scapa de stres si de a reduce anxietatea!

  • 100% non-toxic: puteti citi toate ingredientele pe care le contine pe eticheta borcanului.
  • Calitate Superioara si non-aderent: calitatea superioara a ingredientelor face Slime-ul Crystal Pearl usor de folosit in repetate randuri, nu-si pierde din calitati in timp!
  • Usor de depozitat: borcanelele cu capac pastreaza proprietatile mult timp!
  • Usor de folosit imediat: Slime-ul este gata facut! Il scoateti din borcan si este gata de modelat in forma favorita! Poate fi folosit in proiectele scolare, cu prietenii in vacanta. Dupa ce ati folosit Slime-ul il puteti pune la loc in borcan si refolosi muuuuult timp! Este rezistent, dar atentie sa nu-l uitati afara din borcan! Se va usca si nu va mai fi asa de usor de modelat!

Un borcan costa 12,99lei! Pret special, de la Gazeta Sporturilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close