GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nu rata reducerile de 50% în magazinul de parfumuri și cosmetice de lux Notino.ro, în 2023!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2023 17:31 / Actualizat marti, 09 mai 2023 17:38

În acest an, e-shop-ul Notino are reduceri la parfumuri și la numeroase produse cosmetice și de make-up în tendințele modei. Acestea fac parte din colecția de 82.000 de produse unice ale acestui magazin, care provin de la 1.500 de branduri locale și globale. 

Notino are branduri noi în 2023 la parfumuri, articole cosmetice de îngrijire corp, ten și păr, dar și la produse de machiaj și parfumuri pentru casă. Acestea sunt în tendințele modei, pun accent pe sănătate și frumusețe, au arome unice, texturi rezistente, conțin un complex de ingrediente speciale care nu lasă urme pe piele și pe haine. 

Descoperă perfecțiunea și măreția parfumurilor Chanel pe Notino.ro!

În această perioadă din an, ai reduceri și livrare gratuită la o gamă variată de parfumuri Chanel de pe Notino, pentru femei și bărbați, dar și la produse de make-up profesionale pentru un look senzațional de la acest brand.  

Parfumurile Chanel pentru femei sunt produse foarte populare, premiate și apreciate în toată lumea, pentru că au note unice florale delicate, floral lemnoase. Majoritatea au arome minunate, compoziții senzuale și sunt special create pentru femeile stilate și încântătoare. 

Parfumurile Chanel sunt cadouri excelente pentru orice ocazie, pentru că sunt persistente și expresive. Ele captează atenția imediat, au arome de care nu te plictisești niciodată. Chanel este un brand de TOP, este perfect pentru oricine, mai ales pentru acele persoane moderne care vor un amestec de flori și alte ingrediente deosebite, cum sunt: vetiver, mosc, cedru, iasomie, citrice, etc. 

Deși unii ar spune că aceste parfumuri de lux sunt mai scumpe, fanii consideră că prețul merită cu siguranță ținând cont de performanța uimitoare a acestor produse, de calitatea lor și durabilitatea în timp. Cel mai bine este să experimentezi singur astfel de parfumuri, pentru a te convinge de calitatea lor și poți face asta pe site-ul Notino.ro, care le comercializează la prețuri avantajoase în acest an. 

Cosmeticele Chanel – favoritele femeilor în anul 2023

Cel mai important avantaj al produselor de make-up Chanel este calitatea. Simpla pezență a logo-ului acestei mărci pe ambalaj te duce cu gândul la respectarea standardelor de calitate înalte. În magazinul Notino sunt reduceri semnificative la astfel de produse de brand, care atrag numeroși clienți. Prin urmare, nu rata această gamă de lux ce include: 

  • Farduri de pleoape Chanel în diverse combinații coloristice perfect asortate și cu texturi fine
  • Ruj de buze catifelat cu efect matifiant Chanel
  • Pulbere fină SPF 15 Chanel
  • Creion pentru sprâncene rezistent la apă, cu pensulă de la Chanel
  • Pudră compactă Chanel care lasă tenul radiant, mat și ascunde perfect imperfecțiunile
  • Paletă de farduri de ochi Chanel cu rezistență de lungă durată, etc.

Magazinul oferă și alte avantaje foarte mari, apreciate de fani: 

  • Produsele pot avea ambalaje de lux, mai sofisticate, care pot fi solicitate contra cost pe site; ele pot fi livrate și direct destinatarului, pentru a face un cadou și o surpriză specială acestuia
  • Ai posibilitatea de a achiziționa cadouri personalizate, prin gravarea cu laser de mesaje personale și dedicații din dragoste pe sticluța de parfum sau pe ambalajul produselor cosmetice; prețul gravurii este de numai 20 RON
  • Primești un voucher electronic în valoarea de 100-400 RON la achiziționarea de parfumuri și produse cosmetice de pe site și magazinele Notino din București, din Mega Mall și Promenada Mall
  • Ai posibilitatea de a testa produsele cumpărate, prin livrarea lor cu o mostră gratuită acasă, dacă sunt din gama Try it First
  • În colecția de produse Notino există și parfumuri și cosmetice în ambalaje de călătorie travel size, care se pot lua în bagajul de mână în vacanță sau în avion.

Pe Notino.ro, livrarea este gratuită la sute de parfumuri de lux și cosmetice de brand populare, chiar și la articole unice, cum sunt produsele din colecția bestseller. Pentru a nu rata nicio ofertă la parfumuri și cosmetice profesionale cu livrarea gratuită, ar fi indicat să te abonezi la newsletter-ul acestui magazin, sau să-i urmărești postările pe rețelele de socializare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează