GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Olanda – Croația în prima semifinală a Ligii Națiunilor pentru o cotă de 14 în Betano

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2023 19:29 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 19:31

Prima semifinală din Liga Națiunilor, ediția 2022/23, se dispută miercuri seara, de la ora 21:45, între echipele Olandei și Croației. Un meci pe care, în Betano, pot fi plasate până la șapte pariuri diferite, pe același bilet și o singură cotă cumulată, cu îndrăgita opțiune Bet Builder.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minim două și maxim șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos.

<iframe width="320" height="560" src="https://www.youtube.com/embed/EldoxIrXL28" title="Betano Bet Builder" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Olanda – Croația în semifinalele Ligii Națiunilor (miercuri, 21:45)

Metoda calificării – Olanda în timpul regulamentar (cota 2.02)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.18)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.93)
Cornere – Sub 8.5 (cota 1.85)
Total cartonașe – Peste 3.5 (cota 1.65)

Partida va fi găzduită de stadionul De Kuip din Rotterdam, iar din acest punct de vedere Olanda pornește cu un mare avantaj în fața Croației.

Două echipe care se vor întâlni doar pentru a treia oară în istorie, până acum victoriile fiind împărțite:

  • 11 iulie 1998, Croația – Olanda 2-1 (Cupa Mondială)
  • 6 februarie 2008, Croația – Olanda 0-3 (Amical)

Pentru Croația meciurile din deplasare nu reprezintă o problemă, vicecampioana mondială din 2018 câștigând opt din ultimele 12 partide disputate departe de casă.

Olanda a avut parte de un meci de coșmar la revenirea lui Ronald Koeman pe banca tehnică, batavii pierzând de o manieră categorică la Paris contra Franței, scor 4-0.

După locul secund ocupat la turneul final din Rusia, în 2018, Croația a ajuns din nou în semifinale la ediția din Qatar, mulțumindu-se de această dată cu locul al treilea la finalul competiției.

Olandezii au câștigat pe teren propriu cu modesta Gibraltar (3-0), obținând primele puncte în preliminariile EURO 2024.

O campanie de calificare la Campionatul European pe care Croația a început-o cu un pas greșit pe teren propriu, remizând cu Țara Galilor. Apoi, echipa lui Zlatko Dalic a învins Turcia în deplasare (2-0). 

Ambele echipe au marcat în patru din ultimele șase meciuri oficiale disputate de croați, în timp ce la batavi trei din ultimele șase meciuri au fost de GG, după cum puteți vedea în statisticile oferite de Betano aici.

Forma în Liga Națiunilor

Olanda este neînvinsă în această competiție de zece meciuri, interval în care a înregistrat șapte victorii și trei remize.

Croația a obținut doar un singur punct în primele două meciuri din Liga Națiunilor, faza grupelor, după care a câștigat patru meciuri la rând, învingând Danemarca, Franța și Austria.

Cotă de 14

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Olanda - Croația poți ajunge la o cotă cumulată de 14.00, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 700.00 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

Vezi toate știrile Betano

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează