PUBLICITATE

Parteneriat pe cinci ani Superbet – Academia Rapid: împreună renaștem tradiția

Marti, 03 Octombrie 2017

- Superbet revine în familia rapidistă și continuă să susțină tradiția și performanța sportivă. Compania a încheiat un parteneriat pe o durată de cinci ani cu Academia Rapid, club care evoluează în Liga IV-a."Suntem mândri că putem pune umărul la renașterea unuia dinre cele mai importante branduri sportive românești și că, alături de milioanele de microbiști din țară, ducem tradiția mai departe", a declarat Vlad Ardeleanu, director general Superbet România.

La nivelul Ligii a IV-a, parteneriatul Superbet-Academia Rapid este unic, ca durată și valoare a contractului.

"Este un proiect care ne-a convins că poate deveni unul de referință pentru fotbalul românesc. Vom fi onorați să urcăm treptele performanței sportive și manageriale, alături de culorile alb-vișinii. Fotbalul românesc are nevoie de renașterea giuleștenilor", a mai spus Ardeleanu.

De amintit că Superbet susține performanța în mai multe sporturi: este sponsor pentru singurul turneu de tenis masculin din România inclus în circuitul ATP - Sibiu Open, pentru vicecampioana României la baschet - Steaua CSM, pentru echipa de ciclism Dinamo BikeXpert și pentru echipa care a dat golgheterul ediției trecute a Ligii I, Gaz Metan Mediaș.

Recent, grupul Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din România, a anunțat intrarea în ultima etapă a negocierilor pentru obținerea licenței de operare pariuri online în Gibraltar. Prin această licență, Superbet va deveni primul business din regiunea Europei Centrale și de Est care reușește să intre în clubul select al operatorilor licențiați din Gibraltar (Bet365, William Hill, Ladbrokes), supuși celei mai stricte legislații din lume în materie de gambling online.

În contextul în care intenționează să-și dezvolte business-ul de pariuri sportive online, Superbet și-a deschis deja un birou în Gibraltar, iar următorul pas va fi să-și crească numărul de angajați – de la 20 anul acesta până la 50 până la finalul anului viitor.

Până la sfârșitul acestui an, Superbet se va lansa și pe piața online și offline din Polonia. Pentru a-și pregăti mutarea, compania românească a recrutat o întreagă echipă de manageri seniori de la un operator rival din Polonia. În Polonia, Superbet speră să deschidă 80 de agenții până la sfârșitul anului, pentru ca până la Campionatul Mondial din 2018 să ajungă la 120 de locații. Pe lângă Polonia, Superbet vizează și alte piețe vecine (Cehia), dar și vest-europene.

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

Nedelcu Dan  •  12 Octombrie 2017, 05:50

Scapati de astia cit mai rapid si luati-va un sponsor serios. Casele de pariuri n-au ce cauta in mediul sportiv. E ca si cum "Asociatia Alcoolicilor Anonimi" ar fi sponsorizata de Crama Murfatlar.

Bogdan Serbanat  •  08 Octombrie 2017, 16:59

sunt stelist si nu concep sa sponsorizez rapid.ma orientez spre alta casa de pariuri. s

ucluj2011  •  03 Octombrie 2017, 14:16

Bravo SuperBet. Succes Rapid. Sper să ne REvedem în Liga I cît de curînd posibil.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase