GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ponturi și predicții la pariuri pentru meciurile din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 16:56

COTE MĂRITE PENTRU LIGA 1

Etapa a 6-a a Play-Off-ului Ligii 1, prima din retur, programează 3 meciuri interesante. Dacă ești parior, vezi mai jos câteva pariuri cu cote mărite care îți pot aduce un venit frumos. Casa de pariuri MaxBet.ro oferă cote mărite zilnic.

 1

 

Casa de pariuri MaxBet.ro oferă peste 120 de piețe de pariuri pentru cele mai importante meciuri din Liga 1 și din cele mai puternice campionate ale Europei. Mai jos câteva pariuri de încercat:

 

2

  • Ultimele două clasate din Play-Off se întâlnesc la Severin. Astra are un singur punct obținut în 5 meciuri, chiar în fața Craiovei, atunci când cele două au terminat 0 la 0. De partea cealaltă, Craiova are doar 2 goluri marcate și 5 primite în 5 etape. Un pariu de încercat ar fi: Total Goluri – Sub 2.5.

 

3

  • Dinamo e în mare formă, a legat două succese și a ajuns pe 3 în clasament. Diferența dintre cele două echipe este de 5 puncte, iar în cazul unui rezultat pozitiv, Viitorul poate fi aproape de un loc ce asigură prezența în Liga Campionilor în sezonul următor. Va fi un meci de totul sau nimic, pronostic: Ambele marchează.

 

4

  • Ultimul meci al rundei se va desfășura la Cluj, acolo unde CFR primește vizita echipei FCSB. Oaspeții sunt lideri, au 4 victorii din 5 meciuri, dar sunt vulnerabili în deplasare (au pierdut 1-3 la Constanța, au câștigat greu la Craiova 1-0). Pentru CFR Cluj este ultima șansă de a spera la un nou titlu. Pronostic : CFR Cluj nu pierde (1 sau X).

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează