GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ponturi și predicții la pariuri pentru meciurile din Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 15:24

COTE MĂRITE PENTRU LIGA 1

Etapa a 7-a a Play-Off-ului Ligii 1 poate fi una decisivă în economia luptei pentru titlu. Pariori pot profita de aceste meciuri și, cu puțină inspirație, pot câștiga bani frumoși. Casa de pariuri MaxBet.ro vine în ajutorul acestora și oferă cote mărite în fiecare zi pentru cele mai importante evenimente, mai jos fiind doar câteva dintre acestea.

speciale

 

Casa de pariuri MaxBet.ro oferă peste 130 de piețe de pariuri pentru cele mai importante meciuri din Liga 1 și din cele mai puternice campionate ale Europei. Mai jos câteva pariuri de încercat:

 

astra cfr

  • CFR Cluj vine după 2 rezultate de 0-0, iar pentru a nu pierde lupta pentru Champions League, trebuie să lupte pentru fiecare punct. Astra lui Șumudică e imprevizibilă și fără șanse la podiumul clasamentului. În tur meciul a fost unul spectaculos, terminat cu victoria clujenilor 3-2. O sugestie de pariu ar fi : ambele marchează

 

 csu craiova dinamo

  • Cea mai în formă echipă a momentului, Dinamo are șanse la titlu, un lucru nesperat, mai ales că bucureștenii s-au calificat cu greu în Play-Off. Contra face lucruri bune pe bancă, dar viitorul lui la Dinamo este încă incert. De partea cealaltă, Craiova are 3 înfrângeri din 3 meciuri, acasă, în Play-Off. Un pariu de încercat ar fi că Dinamo nu pierde.

 

fcsb viitorul

  • Programat luni, epilogul etapei poate decide campioana. FCSB are 3 puncte avans în clasament, iar în cazul unui succes contra lui FC Viitorul, șansele spre titlu cresc considerabil. Echipa lui Hagi trece printr-o perioadă mai puțin bună (fără victorie de 3 etape), dar are ascendentul moral al victoriei din tur (3-1) și nu se va preda ușor. Pariu de încercat: FCSB câștigă și ambele echipe marchează.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează