GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Profită de promoția Câștig Șansă la meciurile din Europa League și Conference League din oferta Betano

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 18:07 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 18:12

Seara de joi aduce concluzia în faza sferturilor de finală din Europa League și Conference League, la finalul celor opt partide programate, câte patru pentru fiecare competiție în parte, urmând a fi cunoscut tabloul semifinalelor. După meciurile tur putem spune că o singură echipă a luat o opțiune importantă pentru calificare, Fiorentina în Conference League în urma unui 4-1 pe terenul lui Lech Poznan. În rest, toate meciurile sunt deschise oricărui rezultat în ceea ce privește calificarea în semifinale, iar Betano îți aduce în atenție promoția Câștig Șansă ca oportunitate de a nu pierde miza plasată, chiar și în eventualitatea în care unul dintre meciuri se dovedește a fi pierzător.

Ce este Câștigul Șansă?

Câștig Șansă este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare meci cu o cotă de minimum 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Dacă pierzi unul dintre ele pe bilet, nu pierzi miza, pentru că Betano iți înapoiază banii! Promoția este valabilă pentru anumite tipuri de pariuri și competiții.

Meciurile atractive din Europa League și Conference League

Concret, vom alege șase tipuri de pariuri simple din oferta de joi, 20 aprilie, pe meciurile din Europa League și Conference League, pentru o cotă finală de 26.00. Atenție, pentru a beneficia de promoția Câștig Șansă fiecare pariu trebuie să aibă o cotă de minim 1.65, după cum urmează:

AS Roma – Feyenoord (joi, 22:00)


Rezultat final – AS Roma (cota 1.85)
De ce? AS Roma a câștigat șapte din ultimele opt meciuri disputate pe teren propriu în toate competițiile, incluzând aici și două partide din rundele eliminatorii din Europa League. De asemenea, ambele echipe au marcat în 11 din ultimele 13 meciuri disputate de Feyenoord. Prima clasată în Eredivisie, Feyenoord a găsit drumul spre poartă de 22 de ori în ultimele șase meciuri. Cu Jose Mourinho pe bancă, AS Roma a pierdut un singur meci din cele 12 disputate pe teren teren propriu în cupele europene, înregistrând 9 victorii și 2 remize. Feyenoord a câștigat manșa tur, cu 1-0.

Sevilla – Manchester United (joi, 22:00)


Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)
De ce? Meciul tur s-a încheiat la egalitate (2-2), după ce Manchester United a condus cu 2-0 încă de la jumătatea primei reprize. Echipa engleză a câștigat în campionat cu 2-0 în deplasare cu Nottingham, același rezultat fiind obținut și de Sevilla pe terenul celor de la Valencia, în La Liga. În absența regulii golului marcat în deplasare, ambele echipe sunt obligate să marcheze pe Sanchez Ramos Pizjuan. Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri disputate de Manchester United în cupele europene.

Sporting – Juventus (joi, 22:00)


Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.62)
De ce? Șase din ultimele șapte meciuri în care a evoluat Juventus au avut sub 2.5 goluri, incluzând aici și meciul tur cu Sporting, câștigat de echipa italiana, cu 1-0. Cei de la Sporting au avut patru meciuri din ultimele șase cu maxim două goluri. De la trecerea în Europa League, Juventus a primit un singur gol în cinci meciuri de Europa League, în 1-1 pe teren propriu cu FC Nantes. Au urmat cinci victorii fără gol primit.

Union St.Gilloise – Bayer Leverkusen (joi, 22:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)
De ce? În tur a fost 1-1 pe terenul lui Leverkusen, o echipă care a câștigat șapte din ultimele nouă meciuri oficiale. ”Farmaciștii” au marcat cel puțin două goluri în ultimele cinci meciuri din Europa League. De cealaltă parte, cel puțin trei goluri au fost marcate în cinci din ultimele opt meciuri ale echipei belgiene Union Saint Gilloise în Europa League. Din 1993 o echipă din Belgia n-a mai ajuns în semifinalele unei competiții europene.

AZ Alkmaar – Anderlecht (joi, 19:45)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.82)
De ce? Anderlecht a câștigat meciul tur, cu 2-0, un rezultat care obligă AZ Alkmaar să iasă la joc și să marcheze repede pentru a echilibra dubla manșă. În cinci din ultimele șase meciuri echipa AZ Alkmaar a încasat prima gol. Echipa olandeză a primit gol în toate cele patru partide disputate pe teren propriu în Conference League.

West Ham United – Gent (joi, 22:00)
Rezultat final – West Ham (1.65)
De ce? ”Ciocănarii” au marcat cel puțin două goluri în șase din ultimele opt meciuri din Conference League. Gent a înscris cel puțin un gol în zece din ultimele 11 meciuri din toate competițiile. Ambele echipe au remizat în competițiile interne după 1-1 din tur. West Ham a câștigat toate cele cinci meciuri disputate acasă în Conference League sezonul acesta.

Astfel, avem biletul de mai sus, cu o cotă totală de 26.00 pe șase pariuri simple, patru din Europa League și două din Conference League. Cu o miză de 10 lei, câștigul potențial ar fi de 260,10 lei - cu mențiunea că aceste cote sunt informative și se pot schimba pe durata zilei. Meciurile menționate sunt doar un exemplu, fiecare jucător având libertatea deplină de a-și construi biletul cu inspirație și pricepere. Oferta Betano se va aplica pe orice bilet care respectă condițiile și va aduce un avantaj la pariere.

Dacă un singur eveniment de pe bilet nu va ieși, Betano oferă miza înapoi grație promoției permanente Câștig Șansă, în loc să considere biletul drept necâștigător, iar miza să fie complet pierdută de jucător. 

Nu uita de Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează