GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Provocarea MaxRoyale a început pe MaxBet.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 17:57 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 17:59

MaxBet.ro prezintă cea mai nouă campanie: Provocarea MaxRoyale - cu premii care te ridică la alt nivel! De la bani cash și rotiri gratuite, până la telefoane de ultimă generație și experiențe VIP.

Ești jucător de cursă lungă? Perfect! Acceptă Provocarea MaxRoyale, descoperă noi jocuri, iar la final poți câștiga una dintre cele cinci experiențe VIP - o aventură cu elicopterul, alături de doi prieteni apropiați, care se va încheia cu o experiență de fine dining, gândită special pentru tine.

Mai jos îți detaliem pașii pe care trebuie să ii urmezi pentru a participa și de a avea o șansă la cele mai tari premii puse la bătaie.

Cum participi la MaxRoyale?

Este foarte simplu! Intră pe site-ul sau aplicația MaxBet.ro și urmează pașii de mai jos:

  • Accesează secțiunea Turnee”;
  • Apasă butonul PARTICIPĂ și ești automat înscris în competiție;
  • Adună cât mai multe puncte prin plasarea de pariuri la sloturile participante în campanie Verifică-ți de fiecare dată locul din clasament și pregătește-ți strategia de joc pentru a urca în TOP;
  • Te poti număra printre câștigători la finalul turneelor din Provocarea MaxRoyale și să revendici premii în bani, rotiri gratuite și alte surprize;
  • Te pregătești de următorul turneu folosindu-te de experiența anterioară.
  • Apoi, tot ce-ți rămâne de făcut este să te distrezi responsabil.

Asta nu este tot! La finalul fiecărui turneu săptămânal, ai posibilitatea de a câștiga, pe lângă premii în valoare totală de 25.000 RON CASH și 20.000 ROTIRI GRATUITE și 2 smartphone-uri prin tragere la sorți. În plus, dacă participi la cel puțin șapte din cele 10 turnee, te califici pentru Marea Extragere.

Primul la start: Turneul Playtech

Până pe 23 Aprilie ai timp să cucerești topul primului Turneu din MaxRoyale. Clasamentul se schimbă constant, așa că participă chiar acum pentru premii pe care nu ai voie să le ratezi! Pe lângă telefoanele din extragerile săptămânale, dacă te clasezi pe primul loc, ieși pe plus cu 8.000 RON, iar locurile 2 și 3 sunt premiate cu 4.000 RON, respectiv 2.000 RON.

Aventura ta la Alt Nivel continuă pe MaxBet.ro, unde ai la dipoziție peste 2.000 sloturi, jocuri de masa și o secțiune de pariuri sportive! În plus, pentru acțiune MAXimă, experimentează magia MaxJackpoturilor și oferte zilnice oriunde ai fi. Prinde spinul câștigător și fii deasupra tuturor cu Provocarea MaxRoyale!

Vezi toate știrile Maxbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează