Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 15:12

In conditiile in care Real Madrid este iesita din calculele pentru trofeul din campionatul Spaniei, o alta echipa din Capitala, Atletico, a ramas in lupta directa cu liderul FC Barcelona. Pe 4 martie, de la ora 17:15, in etapa a 27-a, live la Unibet TV se joaca Barcelona - Atletico Madrid si orice rezultat va conta in lupta pentru titlu. Atletico nu a mai castigat la Barca acasa din 2006, iar in sezonul trecut scorul a fost 1-1.

 Iata si o idee interesanta la pariuri sportive, pentru cei dornici de adrenalina maxima: scor corect 1-1 in Barcelona - Atletico Madrid, cota 7,50 la casa de pariuri online Unibet. De ce acest scor atat de probabil? Pentru ca ultimele doua derby-uri disputate pe Camp Nou s-au terminat 1-1, in Cupa si in La Liga. In 2 din ultimele 3 partide directe din toate competitiile s-au marcat maximum doua goluri, deci iata si un alt pont: sub 2,5 goluri - cota 2,08.

 barca atletico scor corect 

"In Italia, avem Derby della Madonnina: AC Milan - Inter Milano. Cele doua echipe sunt despartite de 7 puncte in clasament: Milan este pe 7, in timp ce Inter, pe 4. Daca analizam insa forma lor de moment, balanta inclina spre Milan, care in ultimele 5 etape a reusit 4 victorii si un egal. Cum avem de-a face cu un derby, rezultatul este greu de anticipat si va recomand sa va folositi intuitia", spune Ilie Dumitrescu, Ambasador al agentiei Unibet.

Meciul din Serie A s-ar putea termina la egalitate (cota 3,25), caci in 3 din ultimele 4 derby-uri din toate competitiile s-au consemnat rezultate de egalitate. Un alt pont vizeaza desfasurarea meciului - in 4 din ultimele 5 derby-uri gazduite de AC Milan, cel putin una dintre echipe nu a marcat. Asadar, nu marcheaza ambele - cota 1,85.

milan inter egal 

Tot in Serie A este programata intalnirea Lazio - Juventus, foarte relevanta in clasament. Lazio a castigat ultimele doua jocuri disputate contra lui Juventus, la Torino (2-1 si 3-2) si este foarte posibil sa nu piarda pe teren propriu - cota 1,72. Se asteapta goluri in ambele porti (cota 1,78), pentru ca in ultimele 2 intalniri directe, ambele echipe au inscris si s-au inregistrat in total 8 goluri.

"Lazio si Juventus Torino se intalnesc intr-un derby foarte important pentru partea superioara a clasamentului in Serie A. Ambele au nevoie de cele 3 puncte pentru a ramane in obiectiv. Vreau sa va spun ca cele 4 dueluri directe din 2017 au fost transate de catre una dintre formatii, iar scorul la victorii este egal: 2-2", mai spune Ilie Dumitrescu.

lazio nu pierde

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”