GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Sevilla nu pierde cu Bayern, Sporting nu marcheaza la Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 14:19

Aflati printre favoritii la castigarea trofeului UEFA Champions League, cei de la Bayern Munchen ar putea totusi sa nu invinga Sevilla in deplasare (cota 2,12 pentru varianta in care gazdele nu pierd), caci Sevilla nu a pierdut niciodata in cele 11 jocuri disputate acasa cu echipe germane, reusind 7 victorii si 4 remize. Este de asteptat ca ambele formatii sa inscrie (cota 1,60), asa cum s-a intamplat in 7 din ultimele 8 deplasari sustinute de Bayern in Liga Campionilor.

"Performera din optimi, Sevilla, va avea parte de un meci dificil acasa, cu Bayern, una dintre favoritele la castigarea trofeului. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana acum, asa ca vom apela la un istoric al duelurilor dintre spanioli si nemti, pentru a analiza meciul. Asadar: Sevilla a reusit sa elimine de 4 ori formatii din Germania in cele 5 duble disputate pana acum in cupele europene, in timp ce Bayern are 5 esecuri la rand suferite pe teren spaniol", subliniaza Ionel Danciulescu, Expert al agentiei de pariuri online Unibet.

sevilla nu pierde

Acesta analizeaza si meciul "simplu" al celor de la Arsenal cu TSKA Moscova: "Arsenal ar putea sa-si salveze sezonul slab din campionat, daca va reusit sa castige trofeul Europa League. Ar ajunge astfel in Champions League, pe modelul patentat de Man. United anul trecut. Tunarii ar trebui sa treaca de TSKA Moscova, ceea ce nu au reusit in urma cu 12 ani. Echipa lui Arsene Wenger este obligata sa obtina un rezultat bun pe Emirates, pentru a merge fara emotii la Moscova, in retur".

Pariuri recomandate de Expert: sub 2,5 goluri - cota 1,98 (in cele 2 meciuri directe, disputate in urma cu 12 ani in UCL, s-a marcat un singur gol: 1-0 la Moscova, respectiv 0-0 la Londra) si Arsenal 1 HT / FT - cota 2,02 (TSKA Moscova a pierdut pe linie in ultimele 5 partide disputate cu echipe din Anglia, ultimele cu Man. United: 1-2 pe Old Trafford, respectiv 1-4 la Moscova).

arsenal cska sub 25 goluri

Pentru partida Atletico Madrid - Sporting Lisabona, un autentic derby iberic, interesant este pronosticul "Sporting nu marcheaza" - cota 1,65 pe www.unibet.ro. Motivul tine de statistici: in 12 deplasari sustinute in decursul istoriei pe teren spaniol, Sporting nu a castigat niciodata (3 egaluri si 9 infrangeri). In ansamblu, se asteapta un meci echilibrat, cu ceva avantaj pentru Atletico, cel putin in meciul tur.

atletico handicap asiatic

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează